Online succes door resultsmatter®

Wij combineren onze jarenlange ervaring met jouw kennis van de markt en koppelen dit aan de data van al jullie online marketingactiviteiten. Onze succesvolle resultsmatter®-aanpak geeft inzicht en borgt een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Zo creëren we de voorwaarden voor de hoogste garantie op online succes!

Full-service benadering Grip op marketingactiviteiten Inzicht in kosten / baten

De weg naar online succes is een marathon, geen sprint. Het vereist een continu proces van bouwen, meten en verbeteren.

Benader online als een startup. Praktisch, resultaatgericht, data-driven.

Met focus, kennis en aandacht komen de resultaten vanzelf.

Geen geautomatiseerde rapporten, maar een diepgaande analyse van alle online marketingactiviteiten

Van ons mag je periodiek een diepgaande analyse verwachten over al jullie online marketingactiviteiten zoals bijvoorbeeld de website, SEO, SEA en e-nieuwsbrieven. We vergelijken de gemeten data met ontworpen klantreis en jullie bedrijfsmissie, visie en doelstellingen. De combinatie van het geheel geeft overzicht en inzicht. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we met een concreet totaaladvies inclusief verbeterpunten. Samen zetten we de stap op weg naar de volgende sprint.

Onze bewezen resultsmatter®-aanpak. Een continu proces van bouwen, meten en verbeteren.

400+ opdrachtgevers,  500+ websites

Al ruim 12 jaar werken wij samen met toonaangevende bedrijven, organisaties en partners aan de allerbeste online ervaringen. Ontdek onze cases of lees referenties.

Puck Visser Linquake
Onze website zag er heel leuk uit, maar we hadden geen idee wat deze bij droeg aan onze bedrijfsdoelstellingen. Het resultaat was in ieder geval onvoldoende. Tijd voor een andere aanpak! Puck Visser, Marketingmanager bij Linquake

Recept voor online mislukking

Na lancering van de nieuwe website gaat nog te vaak iedereen weer ‘aan het werk’. Keuzes uit de strategie- of ontwerpfase worden onvoldoende getest. Op het oog onschuldige fouten of verbeteringen worden niet opgemerkt wat resulteert in – maand in, maand uit – minder online succes. Voorkom onnodige online mislukking door meer controle op online te krijgen!

Meer grip op online

Wij adviseren en borgen met onze bewezen resultsmatter®-aanpak een proces dat resulteert in meer grip op de online activiteiten en inzicht in het online bezoekersgedrag. Samen bouwen we stap-voor-stap aan online succes.