Professionele WordPress website

Wij ontwerpen en ontwikkelen succesvolle websites. Een professionele website die voor jouw bedrijf op het lijf geschreven is. Doordacht en gebruiksvriendelijk die goed functioneert op alle apparaten.

12 jaar ervaring Persoonlijke begeleiding 500+ WordPress websites

Je bent op zoek naar een professionele website

Je vindt het belangrijk dat de website onderscheidend overkomt en specifiek ontworpen is voor jouw doelgroep. Deze reageert snel en functioneert goed op alle (mobiele) apparaten. Het beheren kost je weinig moeite en jouw klanten complimenteren je regelmatig met jullie prettige website. Een professionele website die goed gevonden wordt in Google is voorlopig voldoende. Jouw omzet komt namelijk vooral binnen via mond-tot-mondreclame. Online marketing is daarom in jouw ogen (nog) niet interessant.

Herken je bovenstaande doelstelling? Dan is deze aanpak iets voor jou! Zo niet, kijk dan eens naar onze meer marketinggerichte aanpak of oplossingen voor groot MKB en Enterprise.

Waar jouw website gegarandeerd aan voldoet:

  • Op ieder apparaat een werkende website
  • Iedere bezoeker een geweldige ervaring
  • Open Source en dus onafhankelijk
  • Eenvoudig uit te breiden in de toekomst
  • Ontwikkeld met de nieuwste technieken
  • Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren

Een WordPress website laat zich gemakkelijk onderhouden door de gebruiksvriendelijke beheermodule. Het wijzigen of toevoegen van een pagina, tekst of foto lukt in een handomdraai. Oprecht, iedereen die overweg kan met Microsoft Outlook of Word kan ook prima overweg met WordPress.

“Iemand die met Microsoft Outlook of Word werkt, kan ook met WordPress overweg. Het is kinderlijk eenvoudig!”

Optimaal voor Google

De techniek achter een WordPress website is zo ontwikkeld dat zoekmachines als Google en Bing de pagina’s super goed kunnen indexeren. De beste zoekmachine resultaten bereik je door optimalisatie en goed internetmarketingbureau; wij hebben de ervaring, tools en partners om jou daarbij te helpen.

Iedere bezoeker een geweldige ervaring

Op dit moment is in de meeste branches het aantal websitebezoekers via een mobiel apparaat al groter dan via een laptop of computer en dat verschil wordt alsmaar groter. Bezoekers haken snel af bij niet mobiel vriendelijke websites en Google positioneert ze lager. Dat bezoekers zogeheten responsive websites ook nog eens hoger beoordelen was voor ons het sluitende argument om enkel nog responsive websites te ontwikkelen. Websites die zich aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker zijn dan ook de nieuwe standaard.

image

Bezoekers haken snel af bij niet mobiel vriendelijke websites en Google positioneert ze lager

Altijd een up-to-date website

Het internet ontwikkelt zich continu en razendsnel. Internetbrowsers worden geregeld geüpdatet, spam wordt slimmer en gebruikers kritischer. Om jouw website ondanks al die veranderingen lekker te laten draaien houden wij de updates bij en installeren ze direct.

Wij werken o.a. voor:

WordPress, wereldwijd het meest gebruikt

Met behulp van WordPress ontwikkelen wij sterk strategische websites met het best passende responsive ontwerp voor alle apparaten. Deze maatwerk website sluit naadloos aan op de doelstellingen van jouw bedrijf.

"We hebben nu eigentijdse, flexibele websites voorzien van informatie die voor bezoekers makkelijk vindbaar is. Ik ontving al veel lovende reacties." Els Pessers, webmaster bij KPC Groep

Leverancier onafhankelijk

WordPress is een open-source Content Management Systeem dat continu wordt verbeterd en doorontwikkeld. WordPress biedt jou de vrijheid om te publiceren wat jij wilt en wanneer jij dat wilt, zonder licentiekosten of vendor lock-in.

Modulair en uitbreidbaar

Een WordPress website groeit mee met jouw bedrijf. Een bedrijf is vandaag de dag altijd in beweging en jouw website beweegt mee. Het toevoegen van extra pagina’s of modules, maar ook het uitbreiden met een extra taal of zelfs extra website. Nagenoeg alles is mogelijk en als het nog niet bestaat is dit juist een mooie uitdaging voor onze ontwikkelaars.