Jouw website als marketingwapen

We bedenken niet alleen iets moois of functioneels, maar vooral doordachte websites die scoren. Wij zijn marketeers die jouw business begrijpen. Stap-voor-stap ontwikkelen we een succesvolle strategie.

12 jaar ervaring Resultaatgerichte aanpak 500+ WordPress websites

Onze aanpak voor een succesvolle marketingmachine

Je wil meer omzet genereren en gelooft in de kansen die online biedt. Zo komt jouw bedrijf via diverse kanalen in ‘the picture’ bij personen die interesse hebben in jouw product of dienst. De nieuwe website vormt de brug tussen de diverse kanalen en sluit naadloos aan op de klantreis van de doelgroep. Na het bezoek aan jullie website inspireren we de gebruiker regelmatig op subtiele wijze om terug te komen. Zo blijven we op een passende manier verleiden tot de bezoeker converteert. Jouw sales team besteedt tijd aan het oppakken van inkomende contactverzoeken in plaats van het zoeken naar contact. Alleen een goede website is in jouw ogen dan ook niet meer voldoende. De cijfers spreken voor zich. Dit is online succes!

Herken je bovenstaande doelstelling? Dan is deze aanpak iets voor jou! Zo niet, kijk dan eens naar onze aanpak voor een professionele WordPress website of de oplossingen voor groot MKB en Enterprise.

Hotjar
Blycolin Hotjar Blycolin website
Website

Marketing essentials

  • Duidelijk strategie
  • Conversie als maatstaaf
  • Data-driven
  • Geïntegreerde marketing
  • Multichannel

Samen richten op één doel

Om te kunnen scoren is het belangrijk te bepalen wat het doel is. Waar staat jouw stip op de horizon? Weet je welke online strategie je wilt toepassen, welke doelgroep je aanspreekt en wat jouw propositie is? Zo kunnen wij ons focussen op een optimale navigatiestructuur, doordachte klantreis en aantrekkelijke contactformulieren met de juiste call-to-action buttons om jouw doel te bereiken.

Om te kunnen scoren is het belangrijk te bepalen wat het doel van de website is.

Conversie als maatstaaf

Onze optimalisaties leiden voor jouw website tot een betere gebruikerservaring en meer ingevulde webformulieren. Met onze conversie optimalisatie techniek wordt geregeld een rendement van +20% aan prospects gerealiseerd. Benieuwd hoe wij dat doen?

"2manydots meet wat er op onze website gebeurt en komt in begrijpelijke taal met verbeteringen die met cijfers zijn onderbouwd. Dat is heel fijn!" Gijs van de Griendt - IT manager bij Connexie

Data-driven beslissingen nemen

Marketing en Sales beschikken over steeds meer data om mee te werken. Nieuwe wet- en regelgeving kan hierbij voor uitdagingen zorgen, maar biedt nog altijd voldoende inzicht. Naast reguliere CRM data zijn er steeds meer webstatistieken en social media data beschikbaar. Samengevoegd kan die data veel meer inzicht geven in het gedrag van jullie bezoekers. Wanneer er voldoende informatie is valt het bezoekersgedrag op termijn zelfs redelijk goed te voorspellen. Die inzichten gebruiken wij weer voor de optimalisatie van jouw website.

Geïntegreerde marketing

Een website speelt een essentiële rol in de marketingmix. Het is geen online brochure, maar een platform in de totale klantreis waar bezoekers herhaaldelijk terugkomen. Andere marketinguitingen sluiten naadloos aan op de website en vice versa. Wij noemen dat een succesvolle geïntegreerde marketing oplossing.

Multi-channel marketing

Onze kennis reikt verder dan puur het ontwikkelen van de allerbeste WordPress websites. Al begrijpen wij dat de website in de basis een op zichzelf staand systeem is. Integratie met andere kanalen als search, advertising en social zorgt voor een centrale rol van de website in de marketing- sales strategie. Uit gebruikersstatistieken van de website en gekoppelde kanalen kan zodoende betekenisvolle informatie worden herleid. En kunnen op basis van inzichten en feiten betere keuzes worden gemaakt.

Wij werken o.a. voor:

Een super snelle site

Uit onderzoek is gebleken dat de snelheid van de website van essentieel belang is. Niet alleen omdat dit een SEO-factor is geworden, maar ook omdat het meegenomen wordt in de kwaliteitsscore binnen Google Adwords. Tevens verbetert een snelle website de gebruikerservaring en kan een trage site er voor zorgen dat je de bezoeker verliest. Wij zorgen voor een super snelle site.

Een aanspreekpunt

Onze kennis reikt verder dan puur het ontwikkelen van de allerbeste WordPress website. Bij 2manydots zit veel bedrijfsmatige kennis. Wij zorgen er voor dat de website naadloos aansluit op de missie, visie en doelstellingen én brengen dit over aan mogelijke partners.

Jouw website ontwikkeld door specialisten

Bij 2manydots zit je aan tafel met meer dan 12 jaar ervaring; we zijn specialisten in ons vakgebied. Eigenwijze professionals met een duidelijke visie, goed opgeleid en getraind in het aandachtig luisteren naar de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Klaar om samen over te gaan tot actie?