Nieuwe website ABGL spreekt persoonlijk aan

“Openhartige verhalen laten ons bedrijf van de beste kant zien. Een gebruiksvriendelijke website die op de juiste manier aanspreekt. Dat was onze wens en het is 2manydots gelukt.”

Persoonlijke en maatwerk benadering

“De manier waarop wij het mobiliteitsdienstverband inrichten is compleet maatwerk en zeer persoonlijk”, vertelt Ad Anthonissen van ABGL. “Je zag van deze identiteit nauwelijks iets terug op onze vorige website. Het was onduidelijk en een vertrouwd gevoel met mensen en meningen ontbrak. Hier mocht 2manydots mee aan de slag van ons.”

Referentie website

“De professionals die binnen ons mobiliteitsdienstverband aan de slag zijn, nodigen wij uit om hun verhaal op onze website te delen. Zo zetten we het warme, persoonlijke gevoel extra kracht bij. De verhalen weerspiegelen de energie van onze organisatie en ook de fotografie wordt in een zelfde stijl gepresenteerd.”

Klandizie stijgt

“Op onze vorige website kwam nauwelijks verkeer binnen. We merken dat de nieuwe website hier goede invloed op heeft. De klandizie stijgt. We staan op de belangrijkste zoekwoorden bovenaan in Google en Kristian van Bockel van 48Street helpt ons met Google AdWords. Internetbureau 2manydots raadde ons deze partij aan. We ontvingen onlangs het eerste rapport en dat ziet er veelbelovend uit. We halen leads uit ons contactformulier en merken dat het aantal telefoontjes en e-mails is toegenomen.

Ad Anthonissen
"We hebben 2manydots ervaren als een gespecialiseerde partij met een persoonlijke benadering. Ze hebben goed in de gaten wat je wilt en adviseren op een vriendelijke en professionele manier. " Ad Anthonissen, directeur ABGL

Betrouwbare partner

Onze collega Walter van Gouw van MZ Services tipte ons over 2manydots. Zij hebben eerder een nieuwe website door het internetbureau laten maken. Hij sprak veelbelovend over deze partij en 2manydots maakte onze verwachtingen ook waar. Het is een professionele club waarvan je het enthousiasme proeft en waarmee je makkelijk kunt schakelen. Ze denken zo goed mee dat we nu ook de doorontwikkeling handen en voeten gaan geven. Door steeds een beetje te finetunen houdt onze referentie website een hoge positie en hopen we de stijgende trend in contactaanvragen door te zetten.