Jan Abrahams Hoveniers: “Een website die inspireert”

laptop

Een beeld kan inspireren en in het geval van deze portfolio website gaat dat helemaal op. De tuinen van Abrahams Hoveniers zeggen de bezoeker genoeg om direct een keuze te maken.

Verrassend en origineel ontworpen website

“We hadden duidelijke wensen”, vertelt Harm, ontwerper en projectbegeleider bij Abrahams Hoveniers. “De nieuwe website moet onderscheidend zijn, beter gevonden worden in Google, aansluiten op de huidige online trends en beeldend zijn: kortom, een echte portfoliowebsite.”

Beeldende kunst

“Wanneer je op onze website komt, krijg je meteen een beeld van wat wij kunnen: mooie tuinen maken. Dit resulteert in een toenemend aantal offerte-aanvragen. Bezoekers zien namelijk meteen of de stijl bij ze past.”

De website is volledig responsive ontworpen met oog op de toenemende hoeveelheid mobiele bezoekers.

“Ben je toe aan een nieuwe tuin? Bij ons doe je online inspiratie op. Bezoekers reageren enthousiast en met duidelijk aanwezige call-to-action-buttons kunnen zij direct contact opnemen.”

Netwerk van partners

“2manydots had ons twee partners aangeraden. Naast Tommy de Lange fotografie ook Tekstbureau Door Lotje Getikt voor SEO webteksten. We wilden op zoekmachine optimalisatie inzetten en met SEO teksten zetten we een flinke stap in de goede richting. Uiteraard heeft 2manydots het technische gedeelte hiervan op zich genomen.”

“We weten nu dat het belangrijk is de website regelmatig bij te houden om het niveau te behouden. We kozen daarom voor de doorontwikkelingsmogelijkheden van 2manydots en Door Lotje Getikt schrijft wekelijks artikelen. In het voorjaar leggen we weer nieuwe projecten vast om door het jaar heen te delen op de website.”

image
"Wanneer je op onze website komt, zie je meteen wat wij kunnen: mooie tuinen maken." - Harm van Overbeek, Abrahams Hoveniers

Optimalisatie en doorontwikkeling

“Er zijn nog een aantal aandachtspunten. Het gaat om schoonheidsfoutjes die we geoptimaliseerd willen hebben. In de doorontwikkeling van onze website dromen we ervan een digitaal moodboard aan te bieden. Het moet een verzamelpunt zijn voor foto’s zodat wij direct een passend voorstel kunnen neerleggen. Wanneer dat er komt, hebben we nog meer interactie met onze bezoekers. Gelukkig kunnen we de website ook eenvoudig zelf beheren en optimaliseren.”