Zeven sites met een sterke familieband

laptop

“Bonheur Horeca Groep is een bedrijf met zeven locaties. Hier zit een flinke uitdaging in bij het ontwikkelen van een nieuwe website”, zegt Joyce van der Waal, communicatiemedewerker bij Bonheur Horeca Groep.

Ieder zijn vak

“We wilden dat ieder merk een eigen uitstraling kreeg maar wel onderdeel bleef van de groep. Dit maakt zowel het ontwerp als de techniek vrij complex. We gaven 2manydots de vrijheid en vertrouwden hun visie. Nu hebben we een moderne, overzichtelijke en visueel sterke website met een makkelijk bij te houden backend.”

Op zoek naar een WordPress specialist

“We zaten jarenlang bij een andere grote partij in Tilburg, maar toen onze site aan vernieuwing toe was, bleek updaten niet meer voldoende. Een mooi moment om de horizon te verbreden en te zoeken naar een WordPress Specialist. We vroegen drie offertes op. Die van 2manydots stak er bovenuit vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding en duidelijke expertise. Vanaf ons akkoord is het in sneltreinvaart gegaan.”

image

Toegankelijk CMS

“We wisten dat het onderhoud van de website makkelijker moest kunnen. Daarom wilden we WordPress. Dat staat bekend om een heel toegankelijk CMS. Door voor een specialist te kiezen is de website compleet op maat gemaakt en heeft het aan de voorkant veel visueel sterke aspecten. Online reserveren is makkelijker geworden en gasten maken eenvoudiger contact. Zo verwachten we hogere conversies. Door technische aanpassingen werken we aan de vindbaarheid in combinatie met de inzet van AdWords.”

“De gebruiksvriendelijke achterkant maakt het makkelijk om per pagina de lay-out aan te passen. Uiteraard binnen de kaders van het ontwerp. Zo bekijk je per keer wat het mooiste is en kun je veel meer creativiteit kwijt.”

Lokale partner

Bonheur Horeca Groep is een bekende en grote naam in Tilburg en daarom zochten ze een betrouwbare partner uit de stad. “Wij vonden het belangrijk dat het internetbureau op voorhand al wist wat wij allemaal doen. We zochten bewust binnen ons netwerk naar een geschikte partij. Ondernemers moeten elkaar toch lokaal steunen.”

Visueel is de nieuwe website echt heel sterk. Het totaalplaatje klopt: we hebben zeven verschillende sites, maar deze zijn zo sterk verbonden. Ieder hebben ze een knipoog naar de groep. Joyce van der Waal, communicatiemedewerker bij Bonheur Horeca Groep

“Ik heb persoonlijk contact met het team van 2manydots. Dat werkt zo prettig. Daarnaast zit ik regelmatig met hen aan tafel om verbeterpunten voor de website te bespreken. Hierbij maken we gebruik van tools zoals Hotjar, zodat we ons onderbuikgevoel kunnen onderbouwen met cijfers.”

  • Wil jij ook een gebruiksvriendelijke website in WordPress of misschien wel meerdere?
    Neem contact op