Connexie payroll optimaliseert conversie

laptop

Connexie is zeer tevreden met 2manydots aan zijn zijde. 2manydots bouwde de website niet alleen, maar blijft deze doorontwikkelen. Dit zorgt voor optimalisatie van de conversie. Een belangrijke maatstaf tot succes.

De site leidt de maar liefst 16.000 medewerkers van het payrollbedrijf snel naar de juiste plek, bijvoorbeeld de omgeving met salarisstroken. “Doordat de website goed is ingericht vinden mensen hun antwoord snel”, vertelt Gijs van de Griendt, IT Manager bij Connexie. “Ook nieuwe klanten vragen met gemak een offerte aan.”

Het vertrekpunt

Connexie is een payroll-bedrijf met zijn basis net als 2manydots in Tilburg. Dat zorgt al jaren voor een warme, vertrouwelijke band. 2manydots gaf de website van Connexie een moderne look die perfect aansloot bij de huisstijl van het payrollbedrijf. Vanaf het begin werd meteen scherp in de gaten gehouden wat gebruikers willen en doen. “Soms is dat anders dan je verwacht of voorspeld had”, zegt Gijs van de Griendt. “Daarom is het belangrijk om de website door te blijven ontwikkelen.”

Analyseren bezoekersgedrag

In een periodiek overleg bespreken Connexie en 2manydots de stand van zaken en blijven ze focussen op conversie optimalisatie. Zo analyseert 2manydots waar bezoekers wel of niet op klikken en hoe ver ze scrollen op een pagina. Zo bleek bijvoorbeeld dat een button meer naar boven geplaatst moest worden, omdat veel bezoekers niet helemaal onderaan de pagina keken.

Website
Connexie website Connexie Hotjar
Hotjar clickmap

Samenwerking leidt tot resultaat

“Belangrijke bezoekersinformatie moet op een plek terecht komen die voor hen optimaal is. 2manydots zorgt daarvoor. Zij nemen daarin ook initiatief. Als ze iets signaleren, bijvoorbeeld dat mensen lang aan het zoeken zijn op de site, dan dragen ze adequate oplossingen aan.” Zo werd ‘Mijn Connexie’ aangepakt. 2manydots schrapte overbodige informatie en haalde het formulier om in te loggen naar boven. “We zien dat het aantal conversies is gestegen en onze medewerkers minder vragen hebben.”

"2manydots kan alles wat er gebeurt op onze website onderbouwen met cijfers en vertaalt de constateringen vervolgens aan ons in gewonemensentaal. Dat is heel fijn" - Gijs van de Griendt, IT Manager Connexie
Connexie website

2manydots helpt je verder

Om te (blijven) scoren is het belangrijk dat jouw website in ontwikkeling is. Samen kijken we graag naar de opties om jouw website verder te optimaliseren en te verbeteren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.