Luxe WordPress-website voor De Lobel en Partners

laptop

Het nieuwe commercieel vastgoedbureau De Lobel en Partners wilde graag een moderne website om hun diensten op te etaleren. Eigenaar Léon de Lobel: “We hebben enorm veel complimenten gehad over de website.”

Een mooie samenwerking

2manydots maakte de WordPress website in samenwerking met onze partner Maan concept en creatie. Zij verzorgden het design, wij de techniek erachter. Léon: “Ik ga liever af op een referentie dan dat ik zelf moet zoeken. Op aanraden van Maan gingen wij daarom met 2manydots in gesprek. Dat klikte meteen goed. Het werd een mooie combinatie tussen hun techniek en onze visie.”

Leon de Lobel
"2manydots heeft geen enkele steek laten vallen. Natuurlijk gaat er in het hele proces wel een keer wat mis, maar deze schoonheidsfoutjes werden telkens meteen hersteld." - Léon de Lobel

Een visitekaartje

De WordPress website moest een visitekaartje voor het bedrijf worden. Léon: “Voor een makelaarskantoor is het belangrijk het aanbod goed te kunnen presenteren. Vanaf ieder apparaat moet het aanbod goed in beeld worden gebracht. We wilden dat de website professioneel, zakelijk en overzichtelijk zou zijn. En bovendien makkelijk te bedienen en beheren. Daarnaast is de website tweetalig ontwikkeld, zodat we ook de internationale markt bereiken. Wij zijn klaar voor de toekomst.”

image

Doorontwikkeling voor De Lobel en Partners

Nu de website staat, is het belangrijk om door te ontwikkelen en de content actueel te houden. De Lobel en Partners zijn dan ook zeer actief met bloggen en social media. “In de toekomst willen we met 2manydots samenwerken om bezoekersaantallen in de gaten te houden en nieuwe kansen te ontdekken voor marketing,” vertelt Léon.

De Lobel en Partners zijn een adviesbureau in het commercieel vastgoed. Hun nieuwe WordPress website dient als etalage.
Leon de Lobel
“Ik ben louter positief over 2manydots. De communicatie verliep vlot en ik ben tevreden met het eindresultaat.” - Léon de Lobel

Doorontwikkeling zorgt dat de website van De Lobel en Partners altijd voldoet aan de laatste standaarden. Wil jij ook een website die altijd up-to-date is?

Neem contact op