Specialisten van de bouwwereld

laptop

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Voor verschillende opdrachtgevers in de keten en functiebreed. Met ruim 40 jaar gezamenlijke ervaring in arbeidsbemiddeling en meer dan 700 bemiddelde kandidaten weten zij waar de bouwwereld vandaan komt en hoe deze zich aan het ontwikkelen is.

Belangrijke elementen in de website:

  • Uiteraard het vacature aanbod
  • Een sterke homepage
  • Visueel en tekstuele weergave van referenties
  • Meer gebruik van foto en video
  • Koppeling met LinkedIn en Twitter

De website is een belangrijk kanaal voor Dux Nova en zij zijn dan ook continu bezig met optimalisatie hiervan. Toch werd het ook voor Dux Nova weer tijd voor een nieuwe website. Maan is al jarenlang hun vaste ontwerper en ook een samenwerkingspartner van 2manydots. Op basis van het ontwerp van Maan kon het ontwikkelteam van 2manydots direct aan de slag met de nieuwe website.

Met een site op basis van WordPress heb je voldoende flexibiliteit en ben je klaar voor de toekomst.

image

Samenwerking met 2manydots

2manydots en Maan werken al langer samen en dit merk je duidelijk. Ze begrijpen elkaar en zorgen er samen voor dat de mannen van Dux Nova zich op andere zaken kunnen richten. Koen Vermulst: “Mike maakt een scherpe en eigenzinnige indruk. In combinatie met Kylie die heel pragmatisch is werkt dit heel prettig.”

Resultaat

Dux Nova is heel blij met het resultaat en ziet dit als een schone lei. Vanuit hier wordt de website verbeterd en doorontwikkeld. Met een site op basis van WordPress heb je voldoende flexibiliteit en ben je klaar voor de toekomst. De website is responsive, goed beheerbaar en geoptimaliseerd voor Google. Dux Nova kan er weer jaren tegenaan.