Een WordPress specialist om mee te sparren

Kinderdagopvang Het Witte Wiel had een website die verouderd was en onvoldoende converteerde. Ze schakelden 2manydots in voor een nieuwe WordPress-website. “Ik was op zoek naar een specialist waarmee ik kon sparren en waar ik iets van kon leren over online marketing”, vertelt Jeroen Buyink.

2manydots is WordPress specialist die ook na het opleveren van de website helpt met de online communicatie.

Houtje touwtje

Hoewel Het Witte Wiel veel campagnes had gedaan om leads te genereren, converteerde de oude website niet. “Het is niet erg als iets niet werkt, maar ga dan analyseren en meten om een nieuwe strategie te bedenken. In 2manydots vonden we een partner die daarbij helpt. Met doorontwikkeling verzinnen we samen manieren die steeds beter werken.”

Een specialist in het vak

“Hoewel ik Mike persoonlijk al kende, heb ik wel gedegen concurrentieonderzoek gedaan voordat ik mijn opdracht bij hem neerlegde,” vertelt Jeroen. “Zijn offerte won, omdat ik bij hem het meeste vertrouwen had in succes. Hij kwam op mij over als een specialist in zijn vak. Zijn concurrent had overigens ook een goed verhaal, maar daar miste ik toch echt een professionaliseringsslag.”

2manydots is WordPress specialist die ook na het opleveren van de website helpt met de online communicatie

De wens: een online leadgenerator

De wereld van de kinderdagopvang is er een van veel concurrentie. Op het moment dat ouders een kinderdagverblijf zoeken, moet de website essentiële informatie bevatten als openingstijden en locatie, maar ook of het bijvoorbeeld mogelijk is om het kind flexibel te brengen. “Onze kracht ligt in het persoonlijke gesprek. Als we ze online kunnen verleiden tot een afspraak, kunnen we ze binnen overtuigen van onze meerwaarde.”

Het witte wiel

Kylie is een topper. Zij beantwoordt mailtjes pijlsnel, neemt de telefoon op als je belt en helpt je meteen verder. Dit lijkt logisch, maar is het in veel bedrijven niet. Vaak hoef ik niet eens te bellen, omdat ik al een mailtje terug heb.

Schets tabjes
Design tabjes

Een prettige samenwerking

Een van de meest prettige facetten van de samenwerking vindt Jeroen de snelheid waarmee er wordt geschakeld bij 2manydots. “Kylie is een topper. Zij beantwoordt mailtjes pijlsnel, neemt de telefoon op als je belt en helpt je meteen verder. Dit lijkt logisch, maar is het in veel bedrijven niet. Vaak hoef ik niet eens te bellen, omdat ik al een mailtje terug heb.”

Geef jouw onderneming een boost en laat een nieuwe WordPress-website ontwikkelen door 2manydots.