Wereldwijd specialist in vertaaltechnologie

laptop

Vertaalbureau LinQuake helpt haar klanten te groeien door als vertaalpartner tijd te besparen en (taal)grenzen weg te nemen. De website van LinQuake was heel erg verouderd en het was dan ook hoog tijd voor een nieuwe website met een moderne uitstraling.

De website moet meer ingezet gaan worden als leadgenerator. LinQuake gaat diverse nieuwe manieren van acquisitie proberen, zoals telefonische acquisitie, SEA en SEO. Het is dus belangrijk dat deze goed geoptimaliseerd is voor Google. De website dient als centraal punt voor de klanten en samenwerkingspartners.

2manydots was voor LinQuake al een bekende partij en na een eerste gesprek kregen zij van Mike huiswerk mee. De opdracht: denk na over user stories, hoe de website er uit moet zien en verzamel linkjes naar inspirerende voorbeeldwebsites. De goede voorbereiding in combinatie met de visie en het advies van 2manydots zorgde al snel voor een duidelijke briefing richting Job. Het responsive design was eigenlijk in een keer helemaal goed. Dit heeft LinQuake als zeer positief ervaren.

Samen met een ander marketingbureau is het team van LinQuake aan de slag gegaan met de optimalisatie van de teksten. Een tip op basis van hun ervaringen: onderschat dit niet. Hier gaat echt meer tijd in zitten dan dat je van tevoren verwacht.

image

De livegang moest voor de Webwinkel Vakdagen plaatsvinden. Dit is een belangrijk evenement voor LinQuake en rondom dit evenement publiceren zij diverse marketing uitingen. Dit is gelukt. Eind januari is de website live gegaan en via een nieuwsbrief is het klanten- en relatiebestand hierover geïnformeerd. De reacties waren overweldigend en erg positief. Bekijk hier zelf het resultaat.

LinQuake werkt met moderne vertaaltechnologie, maar is ook persoonlijk bereikbaar. Dit moest duidelijk in de website naar voren komen. Daarnaast lag de focus ook op het publiceren van content geoptimaliseerd voor Google.

Puck Visser Linquake
Kylie is de projectmanager, schakelt snel en zit er op een positieve manier bovenop. Ze luistert goed naar de wensen. Deze aanpak heb ik nog niet eerder zo ervaren. - Puck Visser, LinQuake
Wireframe diensten
Design diensten