Mijn Horizon

Overzicht leidt tot een succesvolle website. 2manydots ontwikkelde voor Horizon Taal & Integratie een moderne meertalige WordPress website waarop je alle informatie over de aangeboden cursussen eenvoudig vindt.

In het communicatieplan van Marketing Match moest een website worden opgeleverd. Ze vonden in 2manydots de perfecte internetpartner.

Vertrekpunt

Horizon Taal & Integratie verzorgt inburgeringscursussen en trainingen Nederlandse taal voor hoogopgeleide inburgeraars die vrijwillig zoeken naar deze verrijking. Denk aan expats die als chirurg in Nederland de slag willen. Een meertalige website is dus een must. Daarnaast moet hij ook bedrijven en instellingen aanspreken zodat zij nieuwverworven talent trainingen kunnen aanbieden.

Samenwerking leidt tot resultaat

Projectmanager Kylie Lelieveld van 2manydots onderhield contact met Marketing Match. Deze partij, gevestigd op Bonaire, is de schakel tussen Mijn Horizon en het internetbureau. Marketing Match verzorgt alle communicatie-uitingen die bij deze uitrol horen. Door snel te schakelen en praten in dezelfde taal, werd Horizon Taal & Integratie het beste geholpen.

Website
In het communicatieplan van Marketing Match moest een website worden opgeleverd. Ze vonden in 2manydots de perfecte internetpartner.
Wireframe

Ideale looks

Alle informatie over de cursussen is in het Nederlands en Engels eenvoudig op de website te vinden. Op de homepage zie je als lezer direct de juiste ingang voor jou als expat, bedrijf of instelling. Uiteraard leest de informatie op mobiel net zo lekker weg als op een desktop en sluit de website goed aan op de nieuwe huisstijl van Mijn Horizon.