Nessos en 2manydots blijven de website doorontwikkelen

laptop

“Ons bedrijf staat niet stil en daarom moet ook de website doorontwikkelen. 2manydots helpt ons om up-to-date te blijven”, zegt André Spruitenburg, directeur van Nessos.

“Er zijn twee redenen waarom de website in beweging moet blijven. Ten eerste staat de technologie niet stil. Door te blijven meten en optimaliseren, loopt Nessos nooit achter. Daarnaast groeit het bedrijf constant. Het is belangrijk dat de website aan blijft sluiten bij de behoeften van de doelgroep.”

Het vertrekpunt

2manydots ontwikkelde een nieuwe website voor Nessos, omdat het bedrijf zich meer wilde richten op kennisdeling. “De vraag is niet hoe jij wilt dat een website eruit ziet, maar wat de branche wil. Onze doelgroep is sterk inhoudelijk ingesteld en 2manydots speelt hierop in. Dit betekent dat de vormgeving een ander pakket van eisen heeft dan wanneer je tandpasta verkoopt. Wij focussen niet op kliks, maar willen de lezer op de pagina houden en zorgen dat ze ons weten te vinden.”, legt André Spruitenburg uit.

Nessos is een onafhankelijk Enterprise Content Management (ECM) adviesbedrijf specialist in het optimaliseren, managen en beheren van content binnen organisaties.

Proces

2manydots zag in de statistieken dat bezoekers veel op de teampagina keken voor een indruk van het bedrijf.  Ze voegden daarom om een viertal ‘visuele lagen’ aan de website toe, waardoor er meer sfeer werd neergezet. Door middel van sterke analyses met behulp van tools als Hotjar, en inhoudelijke feedback blijft de website in ontwikkeling. “Wij brengen ervaringen in en 2manydots geeft feedback vanuit hun expertise. Het leidde er bijvoorbeeld ook toe dat we de volgorde van de pagina’s radicaal veranderden.”

Hotjar clickmap
Website

Samenwerking leidt tot resultaat

De customer journey is sterk verbeterd na het toevoegen van de nieuwe visuele lagen. Bezoekers kunnen daar korte informatie vinden in overzichtelijke blokjes. Indien ze meer willen lezen, kunnen ze gemakkelijk doorklikken voor een uitgebreider verhaal. Er werden na deze aanpassing al snel meer pagina’s bekeken door de bezoekers. 2manydots blijft monitoren wat er op de site van Nessos gebeurt en waar er mogelijkheden liggen.

"Steeds komen er weer andere dingen bovendrijven die beter kunnen. De truc is om te blijven optimaliseren. Zo blijf je met zo min mogelijk inspanning de website doorontwikkelen." - André Spruitenburg

Wij denken graag met je mee

Een responsive website is belangrijk om up-to-date te blijven en jouw bezoekers blij te maken. Én te houden. Wij bekijken graag hoe we van jouw website een (groter) succes kunnen maken. Neem contact op voor een afspraak.