De eenvoud van WordPress voor Van Dijnsen

Zoals Van Dijnsen thuis is in installatietechniek, zijn ze nu ook ervaren in WordPress. “Het systeem is zo eenvoudig. Wanneer je het kent, maak je zonder moeite pagina’s aan”, zegt Lieke Zoete.

Een nieuwe WordPress website voor Van Dijnsen

Twee doelgroepen

De website is opgedeeld in een zakelijke en een particuliere sectie. Hier worden de diensten en  producten per doelgroep uitgelicht. Dit maakt de inhoud relevanter voor de lezer en zorgt ervoor dat bezoekers op verschillende zoekwoorden kunnen binnenkomen.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract blijft de website up to date en worden steeds meer relevante bezoekers aangetrokken.

Up to date

“Een nieuwe website kwam er omdat de vorige verouderd was. Om dit met de huidige website te voorkomen hebben we een onderhoudscontract bij 2manydots. Zo kunnen we in fases ieder jaar zaken optimaliseren en aanpassen”, vertelt Lieke Zoete, websitebeheerder bij Van Dijnsen.

Zelf aan de slag

“Omdat we nu in WordPress werken, is het zoveel makkelijker om zelf een pagina aan te maken of een nieuw beeld te uploaden. Nu het zo gemakkelijk gaat, houden we de website ook beter bij. Wanneer ik vragen heb kan ik bij Kylie terecht. Zij is goed bereikbaar en helpt snel.”

Nu het aanpassen van de website zo gemakkelijk gaat, houden we de website ook beter bij

“2manydots is altijd bezig verbeteringen door te voeren. Op de website staat nu een snelle link naar vacatures, want dat is gewoon meer van deze tijd. Op de mobiele versie klik je onder in het beeld op ons nummer om meteen te bellen of op ‘start navigatie-app’ zodat je eenvoudig bij ons aankomt.”

Website
Wireframe

Met de tijd mee

“We willen steeds meer zelf te doen en met de website bezig te blijven. Daarnaast loopt het onderhoudscontract dat zorgt dat Van Dijnsen ook online up to date blijft. De website ziet er nu professioneel uit en dat willen we graag zo houden.”

Het onderhoudscontract zorgt ervoor dat Van Dijnsen ook online up to date blijft.

Referenties

“We kwamen bij 2manydots uit omdat we de website van een destijds zusterbedrijf zo sterk vonden. Die bleek door 2manydots gemaakt en door Tekstbureau Door Lotje Getikt geschreven. Zodoende namen we contact op met het internetbureau. Eenmaal aan tafel werden we ook enthousiast van de website van Blicon, eveneens van hun hand”, zegt Lieke.

Kylie helpt Van Dijnsen wanneer nodig en houdt ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo blijft de website actueel. Ook iets voor jullie? Neem contact op.