2manydots is specialist in converterende websites. Wij geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes!

Informatieve website
  • Focus op vraag en antwoord
  • Aanpassingen op basis van input
  • Content op basis van zoekvraag
  • Gebruik van FAQ
Converterende website
  • Focus op conversies
  • Actief op zoek naar verbeteringen
  • Content op basis van customer journey
  • Gebruik van formulieren

Wat is een converterende website?

Met een goede website ben je er nog niet. Een converterende website is een site dat actief potentiële klanten aantrekt en aan de hand meeneemt naar het conversiedoel. Dat levert bijvoorbeeld meer klanten, nieuwe collega’s en extra omzet op.

Geloven jullie in de kracht van online? Wij ook. Online succes is volgens ons het gevolg van continu onderzoeken, meten en optimaliseren. Een website is namelijk nooit af. Wil je weten hoe wij dat aanpakken? Ontdek onze bewezen resultsmatter®-aanpak.

Meer klanten

Leadgeneratie via resultsmatter®

Nieuwe collega’s

Recruitment via resultsmatter®

Efficiënter werken

Support-websites via resultsmatter®

Image

Betere conversieratio’s

Met 2manydots heb je de beschikking over allerlei tools waarmee je je conversieratio’s verhoogt: heatmaps, clickmaps, A/B-tests, PPC-campagnes, en ga zo maar door. Op basis daarvan kunnen we ons focussen op specifieke aanpassingen.

Team van specialisten

Nieuwe doelgroepen bereiken

Van de ene op de andere dag kunnen wij méér relevante bezoekers naar jullie site sturen. Maar we kijken ook graag naar de lange termijn: hoe kan je nieuwe doelgroepen aantrekken, zoals internetgebruikers met beperkingen?

Image

Scoren in Google

Zoekmachines als Google kunnen de code van WordPress-pagina’s goed lezen. In combinatie met een degelijke plug-in en best practices betekent dat hogere rankings en dus meer bezoekers.

employer branding

Grip op online

Dankzij 2manydots is het nattevingerwerk verleden tijd. Je weet precies hoeveel bezoekers je krijgt en welk percentage daarvan de gewenste actie onderneemt. We bespreken regelmatig de ontwikkelingen.

webdesign WordPress

Sturen op cijfers

2manydots is gek op statistieken; we meten alles wat er maar te meten valt. Die cijfers houden we niet voor onszelf, maar delen we met je. Zo kunnen we samen jullie digitale route uitstippelen.

Image

Hulp wanneer nodig

Er is niets zo vervelend als in de wacht worden gezet wanneer je een urgente vraag of storing hebt. 2manydots pakt meteen de telefoon op. Dankzij strikte SLA’s weet je precies binnen welke tijd een issue is opgelost.

"Een website bouw je niet één keer en daarna ben je klaar. Je gaat continu door met optimaliseren. 2manydots snapt dat het geen kwestie van opleveren en daarna afzwaaien is. Wij vormen samen een team."

Photo Martijn Broeders, marketeer bij Vendor

"De website die 2manydots voor ons heeft gemaakt levert ons een goede kwaliteit van Sales Qualified Leads. We krijgen nu een stuk meer aanvragen van B2B-partners."

Photo Albert Smeitink, Omroep Brabant Reclame

"Tijdens het proces was de communicatie uitstekend. De afspraken waren duidelijk en de begeleiding was heel compleet."

Photo Nelice Kuijpers-Comperen, Vivisol

“We hebben nu een moderne, overzichtelijke en visueel sterke website met een makkelijk bij te houden backend.”

Photo Joyce van der Waal, Bonheur Horeca Groep

Een greep uit onze opdrachtgevers

Van MKB-bedrijven tot stichtingen en overheidsinstellingen: online succes is voor iedereen weggelegd. Ons team van verschillende strategen, designers, developers en marketeers zorgen voor een prettige samenwerking. Doordat we ons gehele dienstenaanbod in-house hebben, horen we van onze opdrachtgevers terug dat dit de communicatie ten goede komt. Wij staan voor korte lijntjes en eerlijke deadlines. Benieuwd naar wat we al eerder hebben gedaan? Lees onze succesverhalen!

logo Univers
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat is jullie uitdaging?

Jullie organisatie kent uitdagingen. Kan jullie huidige website die aan? Op welke punten zijn concurrenten jullie te slim af?

Wij van 2manydots laten je graag zien hoe het beter kan.

Online succes

Resultsmatter-aanpak

Cases

Nieuwe websites voor onze opdrachtgevers

WhatsApp