2manydots is specialist in converterende werken-bij websites. Wij geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes!

Reguliere website
  • Focus op nieuwe klanten
  • Geoptimaliseerd voor leadgeneratie
  • Onduidelijke rol als werkgever
  • Losse vacatureteksten
  • Beheer door marketing/communicatie
Werken-bij website
  • Focus op employer branding
  • Geoptimaliseerd voor online recruitment
  • Duidelijke meerwaarde als werkgever
  • Gekoppeld HR-systeem (ATS)
  • Beheer door human resources/P&O

Wat is een werken-bij website?

Als je meerdere vacatures te vullen hebt dan ben je er met een reguliere website vaak nog niet. Een werken-bij site is een aparte website, gericht op het vinden en verleiden van nieuwe collega’s. Een werken-bij website is specifiek voor werkzoekenden. Bewust werkgeverschap, het tonen van de bedrijfscultuur en het uitlichten van de secundaire arbeidsvoorwaarden helpt de online recruitment. Dat levert meer sollicitanten, nieuwe collega’s en langdurig inzetbaar personeel op.

Van bedrijven tot stichtingen en overheidsinstellingen: online recruitment is voor elke werkgever interessant. Benieuwd naar wat we al eerder hebben gedaan? Lees onze succesverhalen!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Image

Optimaliseer de Candidate Journey

Waar commerciële websites zich met de klantreis richten op leadgeneratie, focust de werken-bij website zich 100% het aantrekken van nieuwe collega’s.

Team van specialisten

Beveilig persoonsgegevens van sollicitanten

De AVG-wetgeving verplicht bedrijven en organisaties om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Laten cv’s van sollicitanten nu net vol staan met deze gegevens. Wij zorgen voor een correcte verwerking in lijn met de AVG.

Teamoverleg 2manydots

Sneller de juiste kandidaat

Met een werken-bij website kan de HR-afdeling indien gewenst zelfstandig de website beheren. Dit zorgt voor kortere lijnen en bespaart tijd.

webdesign WordPress

Arbeidsmarkt marketing

Promoot en optimaliseer jullie werken-bij website net zoals de collega’s bij marketing. Marketing als zoekmachine-optimalisatie, online adverteren en content-optimalisatie behoren tot de mogelijkheden.

Wat is jullie uitdaging?

Jullie organisatie kent recruitment uitdagingen. Kan jullie huidige werken-bij website die aan? Op welke punten zijn concurrenten jullie te slim af?

Wij van 2manydots laten je graag zien wat er allemaal kan.

Online recruitment

Download whitepaper

Cases

Nieuwe websites voor onze opdrachtgevers

Plan vrijblijvend adviesgesprek

Binnen no-time weten wat er mogelijk is? Start een gesprek!