De 'anderhalve-meter-economie'

Icon

Vergaderen

Overleg en vergaderingen vinden op dit moment vooral digitaal –op afstand– plaats via videobellen. Wij gebruiken bij voorkeur Google Meet.

Icon

Ontmoeten

Persoonlijk ontmoeten doen we in de ‘anderhalve-meter-economie’ alleen als dat écht nodig is. Niet wat je van ons en onze persoonlijke aanpak gewend bent…

Icon

Projectmanagement

Wij hebben onze projectmanagement-processen aangepast op de ‘anderhalve-meter-economie’. Dit betekent dat we intensief, maar korter overleg met opdrachtgevers plannen. We spreken digitaal af of, wanneer noodzakelijk, in persoon op locatie. Wij nemen daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid in acht.

Icon

Hulp wanneer nodig

We're here to help

Coronavirus de anderhalve meter economie

Marketing tijdens en ná de coronacrisis

Iedereen wordt hierdoor geraakt, dus ook organisaties. Wat kunnen jullie –en dan specifiek als markertingafdeling– doen in deze periode? Hoe houd je perspectief en voorkom je dat je reactief in de waan van de dag werkt? Hoe kunnen jullie je tijd en budget betekenisvol inzetten om met zo min mogelijk kleerscheuren, of zelfs sterker dan tevoren, uit de crisis te komen?

Samen

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat.

Slim

We luisteren aandachtig en praten in begrijpelijke taal. We hebben een pragmatische aanpak en leggen elke stap duidelijk uit. Tegelijkertijd dompelen we ons onder in jouw organisatie en markt, zodat we weten wat er speelt.

Continu

Meten is weten. In een continu proces van bouwen, meten en verbeteren hebben we de beste kans op online succes. Hiervoor staan de nieuwste tools tot onze beschikking.

Online

De kracht van online is niet te ontkennen. Dankzij onze focus op meetbaar resultaat halen jullie het meeste uit jullie marketingbudget.

Succes

Bij onze resultsmatter®-aanpak hoort een duidelijk plan dat jullie investering goed te verantwoorden maakt. Het doel? Online succes behalen op dat een langdurige samenwerking een no-brainer wordt.

Samenwerken op afstand

Remote werken met 2manydots in een stabiele, gebruiksvriendelijke en veilige omgeving.

Logo
Logo

Kom je ergens niet uit?

Dat nieuwe werken is vaak toch nog een beetje wennen. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Bel ons op en we helpen je snel op weg.

Photo