Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken door 2manydots betekent dat je gaat voor een gebruiksvriendelijke en responsive website.

De eerste indruk telt

Met ons als webpartner, maak jij een goede eerste indruk op iedere gelegenheid. Onze websites kenmerken zich door een doordachte crossmediale marketingstrategie, een modern ontwerp en optimale techniek. We creëren Professionele WordPress websites die het leven makkelijker maken en conversie verhogen. Niet voor niets is WordPress al jaren ‘s werelds populairste content management systeem en ook wij zijn fan!

“Details aren’t details. Both God and the devil are in the detail. So who are we to disagree. Details cost more time, more money, experience, heart and conviction. But we love ‘em because they make the difference.” – J. Walter Thompson

Professionele website met WordPress als specialiteit

Wij zijn specialisten in het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van professionele WordPress websites. Hierdoor ontwikkelen wij de meest strategische websites met het best passende responsive webdesign geschikt voor alle apparaten. Zo krijg jij een op het lijf geschreven website waarmee zelfs de grootste digibeet aan de slag kan.

Focus op jouw business

Wij zijn ervaren marketeers die werken voor jouw klanten. Vaak kiezen we daarom wat voor hun het beste is. We bedenken niet alleen iets moois of iets heel technisch, maar doordachte websites die scoren.

WordPress professionals

Wij zijn WordPress ontwikkelaars in hart en nieren. Standaard thema’s en plugins komen er bij ons niet in. Slimme beheeromgeving : veilig, snel en direct ontwikkeld op de WordPress core.

Expertises 2manydots

Van een uitdaging zijn wij niet vies. Grote projecten pakken we met beide handen aan en in uitdagende klussen zijn wij kampioen. Je kunt voor de volgende expertises bij ons terecht:

Een duidelijke focus bracht ons bij partners die ook schitteren in hun vak. Specialisten op allerlei vakgebieden zoals communicatie-, strategie- en online marketingbureaus, SEO tekstschrijvers en fotografen.

"Vakkundig, klantgericht en altijd op zoek naar oplossingen. Goede partner om mee samen te werken!" Els Pessers, webmaster bij KPC Groep
WordPress Dashboard

Voor wie werken we?

We laten alle randzaken met liefde vallen om direct voor jou aan de slag te gaan. Dat doen we al sinds 2006 voor ruim 400 tevreden opdrachtgevers bij de meest toonaangevende organisaties.