2manydots is een full service webbureau uit Tilburg. We maken niet alleen móóie websites, maar willen vooral dat ze jullie bedrijf verder helpen. Online succes, noemen we dat. Ontdek hoe wij conversie uit online realiseren en waarom onze aanpak anders is.

Wat ons full-service maakt

Een ‘gewoon’ webbureau maakt websites. Een full-service webbureau levert daarnaast extra diensten en aandacht die de succeskans van een nieuwe website vergroten. Concreet kan 2manydots je van dienst zijn met strategie, webdesign, development en online marketing. Door ons in de arm te nemen sla je dus meerdere vliegen in één klap. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welke.

Doorlopende service

Er zijn genoeg webbouwers die aan de lopende band sites maken. Zodra deze zijn opgeleverd, trekken ze hun handen ervan af. Heeft de opdrachtgever een probleem of een verzoek, dan moet die opnieuw de webdesigner inhuren. En dan kan er zomaar een rij wachtenden vóór hem of haar zijn.

Voor de bakker op de hoek of de klusservice in de straat is dat geen ramp. Hun website is in veel gevallen een digitaal visitekaartje of online folder en als er een storing is, leidt de zaak er nauwelijks onder. Maar hoe anders is het voor grote regionale of nationale bedrijven die voor een groot deel van hun verkoop op de site vertrouwen? Loopt er iets niet zoals het hoort, of wil je de site uitbreiden, dan wil je dat een webbureau daar tijd voor je heeft en proactief met nieuwe ideeën komt. 2manydots is zo’n internet marketing bureau.

Livegang is pas het begin

Na oplevering is een website nog niet af. Er zijn vaak nog onderdelen die geperfectioneerd moeten worden of functies die je wilt toevoegen. Ook is het nog afwachten hoe jouw doelgroep reageert op jullie nieuwe website. Wij van 2manydots geloven heilig in testen, meten en verbeteren – en daar is nu eenmaal tijd voor nodig. Tijd om te bepalen welke zaken je wilt testen, tijd totdat je een representatieve respons hebt en tijd om veranderingen door te voeren. Online succes vraagt dan ook om een actief doorontwikkeltraject. En dat bieden wij.

Gratis handige resources downloaden

Full-service webbureau in Tilburg

Voor een glansrijke samenwerking is het belangrijk dat je goed met elkaar communiceert. Met een lokale partner, bestaande uit mensen die in jouw regio zijn opgegroeid, heb je meteen een klik. Het scheelt beide partijen ook nog eens reistijd. Dus zijn jullie in Tilburg of omstreken gevestigd, dan kunnen wij prima door één deur.

We nodigen je uit om de kennisartikelen op onze website te lezen. Speciaal voor marketing- en salesprofessionals hebben we blogs, handige checklists en whitepapers opgesteld waarmee je de eerste stappen naar online resultaat zet. Download ze gratis!