We kunnen ons bijna geen leven meer voorstellen zonder internet. Films en series kijken, de nieuwste gadgets bestellen, een vakantie boeken: noem het maar op en we doen het via internet. Geen wonder dat jullie organisatie inzet op dit kanaal.

Als internet marketing bedrijf biedt 2manydots een totaalpakket aan diensten voor bedrijven als die van jullie. Wij helpen jullie online strategie formuleren, bouwen een website geheel op maat en verzorgen de online marketing. We geloven dat online succes een voorwaarde is voor een langdurige samenwerking.

Toonaangevend in WordPress

Veel internet marketing bedrijven beweren van alle markten thuis te zijn. Ze doen een beetje Joomla, wat SiteCore, kennen Magento en doen ook wat met WordPress. Wij van 2manydots geloven in een andere aanpak: die van de complete onderdompeling. Wij focussen ons al meer dan 15 jaar volledig op converterende websites in combinatie met WordPress als technische oplossing. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot krachtig CMS waar de grootste bedrijven en instellingen gebruik van maken. Deze focus heeft ons tot een ware specialist gemaakt en plaatst ons in de absolute top van Nederlandse WordPress-bureaus.

Resultaat is belangrijk

Je wilt een originele website; geen dertien-in-een-dozijn template met minimale aanpassingen. Wat dat betreft ben jij bij het juiste internet marketing bedrijf beland. Want elke website die wij maken is maatwerk. Van nul af aan ontwerpen en bouwen wij een theme dat makkelijk te beheren is, dat snel laadt en jouw gegevens veilig verwerkt.

Maar hoe belangrijk een een mooie website ook is, de resultaten die je ermee behaalt staan voor ons op de eerste plek. Dankzij de nieuwste inzichten in User Experience (UX) en slimme tools, zien wij precies hoe bezoekers de interactie met jullie site zoeken. We testen kleine aanpassingen, meten de resultaten, en finetunen jullie website om het aantal online conversies te maximaliseren. Precies wat je van een internet marketing bureau wilt.

Full-service internet marketing bedrijf

Een nieuwe website is geen garantie voor online succes. Mensen moeten jullie website eerst vinden. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met de beste performance marketeers van dochteronderneming Yellowhawk uit de regio. Samen met hen kunnen wij direct verkeer naar jullie site sturen. Niet zomaar bezoekers, maar high quality bezoekers – mensen die qua geslacht, leeftijd, opleidingsniveau en/of interesses precies aansluiten bij jullie doelgroep.

Waarom kiezen voor 2manydots?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • 10 getalenteerde professionals
  • Vriendelijke, persoonlijke aanpak
  • Specialist in converterende websites
  • Full-service internet marketing webbureau

New call-to-action

Zó scoor je leads

Internetgebruikers zijn niet zo gul meer met hun contactgegevens. Pas als ze er iets van waarde voor terugkrijgen, zijn ze bereid hun e-mailadres te geven. Dit ‘spel’ noemen we leadgeneratie. Maar kost dat niet enorm veel tijd, het maken van zo’n leadmagnet? In een nieuwe blogpost laten wij hoe je leadmagnets binnen een dag maakt. Wil je daarna verder gaan met leadgeneratie, download dan ook eens onze leadgeneratie-checklist.