Op zoek naar een internetbureau dat in WordPress gespecialiseerd is? 2manydots behoort tot de landelijke top van WordPress-bureaus. Waar andere internet marketing bureaus WordPress ‘erbij doen’, is dit CMS al ruim 15 jaar onze specialiteit.

Voor online succes is een strategie nodig met een bijbehorend plan. 2manydots is een online marketing adviesbureau dat de krachten van meer dan 10 specialisten bundelt. Wij hebben de kennis in huis om een krachtig merk neer te zetten (branding), bouwen websites die scoren (conversieoptimalisatie) en halen met online adverteren het meeste uit je marketingbudget (leadgeneratie).

Altijd maatwerk

WordPress is ‘s werelds populairste CMS omdat het veilig, stabiel, snel en gebruiksvriendelijk is. Templates, door WordPress ook wel themes genoemd, zijn volop verkrijgbaar. Van de gratis themes die WordPress mee-installeert tot premium themes van gerenommeerde webdesigners: het wordt je makkelijk gemaakt. Maar makkelijk is niet altijd goed. Want hoe veilig is zo’n openbaar verkrijgbaar theme? En hoe lang duurt de support? Daarnaast is er niets zo vervelend als een dertien-in-een-dozijn-website.

Om deze redenen kiest 2manydots keer op keer voor themes op maat. Inderdaad, wij ontwikkelen ze helemaal zelf en gebruiken ze nooit opnieuw. Deze aanpak zorgt voor een unieke website die naadloos bij jouw doelgroep aansluit, die snel is en die vooral jouw doelstellingen helpt behalen. Met maatwerk en aandacht creëren wij online succes.

“Geef online aandacht en het groeit!” – Mike Lelieveld, algemeen directeur

Persoonlijke aanpak

Besluiten we na jouw briefing en na onze presentatie in zee te gaan, laat dan één ding duidelijk zijn: wij zijn de werkpaarden. Maar zonder ruiters komen die niet op de gewenste bestemming aan. Goed samenwerken is daarom van groot belang. Aan het begin van de samenwerking kijken we daarom goed naar jullie wensen en verwachtingen. Wat zouden jullie met de nieuwe website willen bereiken? Hoe kunnen we hier een tijdlijn voor uitstippelen met meetbare doelen?

Eén van de zaken die onze opdrachtgevers zo prettig vinden aan 2manydots is de heldere communicatie: als opdrachtgever weet je precies wat we van je nodig hebben, wat de status van het project is en wanneer we de volgende mijlpaal bereiken. Meer weten over onze aanpak? Lees er hier alles over.

Doorontwikkelen levert winst op

Als internet marketing bedrijf willen wij maar één ding: een succesvolle samenwerking aangaan met onze opdrachtgevers. Na livegang van een nieuwe website adviseren wij om een doorontwikkeltraject te starten. Dan begint het echte werk pas. Een nieuwe site is immers zelden perfect; het is nog maar afwachten hoe de bezoekers erop reageren. Door te meten en updaten spelen we vervolgens verder in op de behoeften van jullie doelgroep.

Je las het vast al tussen de regels door: wij zijn dol op cijfers. Wij geloven dat je voortgang kunt meten en hanteren daar verschillende KPI’s voor. Dankzij slimme tools zien we precies welk effect iedere handeling en verandering heeft. Dat zorgt ervoor dat we altijd de juiste afslag nemen op de route naar de eindbestemming.

Brabantse gastvrijheid

Vragen aan jouw internetbureau WordPress stellen? Je kunt op elk gewenst moment jouw contactpersoon bellen of even op de fiets springen en langsrijden. 2manydots is gevestigd in hartje Tilburg, maar wordt ook gevonden door bedrijven die bijvoorbeeld webdesign in Breda of webdesign in Eindhoven zoeken. Hoe dan ook, onze professionaliteit zit de Brabantse gezelligheid én gastvrijheid niet in de weg.

Gratis handige resources downloaden

Ook buiten Brabant actief

2manydots is een WordPress webdesign bedrijf met Brabantse roots. We zijn in hartje Tilburg gevestigd, maar we trekken ook opdrachtgevers die webdesign in Eindhoven of webdesign in Breda zoeken. Uiteindelijk is kwaliteit belangrijker dan afstand. Wij zijn er dan ook trots op dat we zelfs bedrijven van buiten de provincie trekken. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat 2manydots tot de Nederlandse top van WordPress-specialisten behoort.

Full-service internetbureau

WordPress is niet onze enige specialiteit. In de loop der jaren hebben wij onze diensten uitgebreid om een compleet pakket voor online succes te bieden. Want alleen met een nieuwe website zijn jullie er nog niet! Wij verzorgen niet alleen WordPress webdesign, maar helpen jullie ook als online marketing adviesbureau. Zo hebben wij niet alleen webdesigners en webdevelopers in dienst, maar ook strategen, account- en projectmanagers en copywriters. Onze performance marketeers zorgen voor een onmiddellijke stroom van bezoekers nadat onze strategen samen met jou het groeiplan hebben opgesteld. Hosting en beheer wordt volledig voor jullie ontzorgd, zodat jullie je kunnen focussen op wat écht belangrijk is. Daarnaast kunnen we jullie na livegang blijven adviseren en helpen op gebied van strategie, online marketing en content. Een full-service online marketing bureau, dus.

Download onze WordPress-checklist

Hebben jullie al een WordPress-site? Om zeker te weten of je er het meeste uithaalt, hebben wij een handige WordPress-checklist opgesteld. Download hem gratis. In de checklist vind je de items waar wij zelf ook aandachtig op letten bij het bouwen van WordPress-websites voor opdrachtgevers. Wil je nog iets dieper op de materie ingaan, download dan onze WordPress-whitepaper.

Wie zijn wij?

Een groep van specialisten

Nieuwsgierig?

Deze opdrachtgevers gingen jullie voor