Op zoek naar een internetbureau dat in WordPress gespecialiseerd is? 2manydots behoort tot de landelijke top van WordPress-bureaus. Waar andere internet marketing bureaus WordPress ‘erbij doen’, is dit CMS al ruim 15 jaar onze specialiteit.

Altijd maatwerk

Templates, door WordPress ook wel themes genoemd, zijn volop verkrijgbaar. Van de gratis themes die WordPress mee-installeert tot premium themes van gerenommeerde webdesigners: het wordt je makkelijk gemaakt. Maar makkelijk is niet altijd goed. Want hoe veilig is zo’n openbaar verkrijgbaar theme? En hoe lang duurt de support? Daarnaast is er niets zo vervelend als een dertien-in-een-dozijn-website.

Om deze redenen kiest 2manydots keer op keer voor themes op maat. Inderdaad, wij ontwikkelen ze helemaal zelf en gebruiken ze nooit opnieuw. Deze aanpak zorgt voor een unieke website die naadloos bij jouw doelgroep aansluit, die snel is en die vooral jouw doelstellingen helpt behalen.

Persoonlijke aanpak

Besluiten we na jouw briefing en na onze presentatie in zee te gaan, laat dan één ding duidelijk zijn: wij zijn de werkpaarden. Maar zonder ruiters komen die niet op de gewenste bestemming aan. Goed samenwerken is daarom van groot belang. Eén van de zaken die onze opdrachtgevers zo prettig vinden aan 2manydots is de heldere communicatie: als opdrachtgever weet je precies wat we van je nodig hebben, wat de status van het project is en wanneer we de volgende mijlpaal bereiken.

Brabantse gastvrijheid

Vragen aan jouw internetbureau WordPress stellen? Je kunt op elk gewenst moment jouw contactpersoon bellen of even op de fiets springen en langsrijden. 2manydots is gevestigd in hartje Tilburg, maar wordt ook gevonden door bedrijven die bijvoorbeeld webdesign in Breda of webdesign in Eindhoven zoeken. Hoe dan ook, onze professionaliteit zit de Brabantse gezelligheid én gastvrijheid niet in de weg. En als Brabanders begrijpen we elkaar stukken beter dan wanneer je met een internetbureau WordPress in Amsterdam zakendoet.

Gratis handige resources downloaden

Full-service internetbureau

WordPress is niet onze enige specialiteit. In de loop der jaren hebben wij onze diensten uitgebreid om een compleet pakket voor online succes te bieden. Want alleen met een nieuwe website zijn jullie er nog niet! Onze performance marketeers zorgen voor een onmiddellijke stroom van bezoekers nadat onze strategen samen met jou het groeiplan hebben opgesteld. Hosting en beheer wordt volledig voor jullie ontzorgd, zodat jullie je kunnen focussen op wat écht belangrijk is. Een full service webbureau, dus.

Download onze WordPress-checklist

Hebben jullie al een WordPress-site? Om zeker te weten of je er het meeste uithaalt, hebben wij een handige WordPress-checklist opgesteld. Download hem gratis. In de checklist vind je de items waar wij zelf ook aandachtig op letten bij het bouwen van WordPress-websites voor opdrachtgevers. Wil je nog iets dieper op de materie ingaan, download dan onze WordPress-whitepaper.