Kijkje in de digitale keuken

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn eerste blog! Best spannend om als onervaren schrijver het internet te bestoken. Maar op een paar heerlijke taalfouten na is het me goed afgegaan, vind ik zelf. Maar dan slaat het writers’ block toe. Dus hoe nu verder?

Met mijn diploma Communicatie & Multimedia Design op zak moet ik voldoende basiskennis hebben om mijn rol als communicatieadviseur feilloos te vervullen, zou je denken. De vooruitgang in internetland gaat echter zo snel dat het voor mij evengoed veel tijd en energie kost om op de hoogte te blijven van alle trends en nieuwe technieken.

Waar leg jij als marketeer dit jaar de focus op? Bekijk ons trendrapport.

Oerwoud van internetterminologie

Vrienden, familie en kennissen hebben regelmatig geen idee waar ik het over heb. Begin ik over deze laatste digitale ontwikkelingen en actuele terminologie, luisteren zij allang niet meer. Toch maken zij ook dagelijks gebruik van de onbegrensde mogelijkheden van het internet. Het is mijn wens om op een luchtige manier meer kennis te geven over alles wat in het internetland gebeurt.

Om die reden besloot ik om jullie in mijn aankomende blogs mee te nemen in het oerwoud van internettoepassingen, -mogelijkheden en -terminologie. Ik geef graag een kijkje in de keuken!

Inspiratie gezocht

Mocht je nu of in de toekomst vragen hebben over het internet, of onderwerpen die in relatie staan tot het wereldwijde web en online marketing, dan laat ik me daar graag door inspireren. Speel deze suggestie(s) aan mij door en ik maak er werk van.

Eerste vraag beantwoord 馃槈

Veel mensen vroegen mij, na mijn eerste blog, waar ik het in mijn opvolgende blog over ging hebben. Ik hoop met dit blog antwoord op deze eerste vraag te hebben gegeven. Laat de volgende vragen maar komen!

Wil je meer weten over websites, online marketing of heb je een andere internetvraag? Stuur me een persoonlijk berichtje via LinkedIn of via de e-mail.聽Ik kijk dan vervolgens of ik hier in de vorm van dit blog op kan reageren.

Blog
Waarom is een strikt updatebeleid belangrijk?
Blog
Een website maken volgens een doordacht stappenplan: z贸 werkt dat