Zo plan je een afspraak met jouw accountmanager

Goed en regelmatig contact met elkaar is de basis voor online succes. We horen graag welke uitdagingen jullie kennen en wat jullie ideeën zijn. Overleggen met jullie 2manydots-accountmanager betekent dat je van elkaar leert en samen groeit. 

Geen zin om onnodig heen-en-weer te mailen? Gelukkig is het plannen van een afspraak eenvoudig en razendsnel geregeld. Hier leggen wij je uit hoe dat werkt.

Kies een datum en tijdstip

Jullie accountmanager staat klaar om te luisteren of om zijn inzichten met jullie te delen. Klik daarvoor op de agenda-link in de e-mailhandtekening van je accountmanager. Je krijgt dan het volgende scherm voor je, waarop je kunt aangeven hoeveel tijd je hieraan wilt besteden en welk moment het beste voor jou is.

afspraak-maken-accountmanager-2manydots

Laat weten wie je bent

Vul na het kiezen van een overlegmoment jouw contactgegevens en het gespreksonderwerp in. Zo kan jullie accountmanager zich op het gesprek voorbereiden en zo kunnen we jou een bevestiging sturen.

afspraak-inplannen-accountmanager-2manydots

Wij mailen jou de bevestiging

Je krijgt direct een e-mail met daarin de bevestiging en agenda-uitnodiging. Je dient deze afspraak vanuit de e-mail nogmaals te bevestigen om de afspraak in jouw online agenda te zetten. 

Zó neem je deel aan het gesprek

In de agenda-afspraak vind je de link naar het gespreksvenster van onze videoroom. Voor videocalls gebruiken wij Google Meet of Cisco Webex Meetings. Bekijk onze aparte handleiding om te zien hoe Google Meet werkt en welke best practices er gelden.

Je ziet het: een afspraak maken om te bellen is snel geregeld. Tot zo!

Benieuwd hoe de toekomst voor websites eruit ziet? Download gratis trendrapport