Standaard of maatwerk WordPress-website?

Ook grote organisaties zoals Unicef, Sony Music en Walt Disney maken gebruik van WordPress. Vanzelfsprekend zijn de wensen en eisen van zulke partijen anders dan die van particulieren of kleinere bedrijven. Op het gebied van privacy, laadsnelheid, beveiliging en toegankelijkheid is alleen het beste goed genoeg. Bij het kiezen van een internetbureau is dan ook één van de eerste vragen: volstaat een standaard website of kunnen we toch beter voor maatwerk WordPress kiezen?

Download whitepaper website briefing schrijven

Standaard thema's en plugins
  • Trage website
  • Website onveilig
  • Er verdwijnen zomaar items
  • Website voldoet niet aan de wet
  • Hoog 'do-it-yourself' gehalte
Maatwerk WordPress-website
  • Geoptimaliseerde laadsnelheid
  • Inzicht en controle over website
  • Getest, audit trail en versiebeheer
  • Legal compliance (security/avg)
  • Helpdesk voor al je vragen

Voor elke WordPress uitdaging een oplossing

WordPress is veelzijdig; dankzij uitbreidingen en aanpassingen is het mogelijk om een site helemaal op maat te maken. En dat is prettig voor organisaties die uitdagingen kennen op het gebied van digitale toegankelijkheid, laadsnelheid, privacy en beveiliging. Maar waar kleine organisaties met standaard thema’s en plug-ins kunnen werken, kiezen organisaties zoals de jouwe voor maatwerk WordPress.

Met deze uitdagingen krijgen jullie te maken

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Image

Maatwerk WordPress voor grootzakelijk en overheid

Soms zoek je meer dan een standaard internetbureau. Jullie zoeken een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy.

Image

60 miljoen WordPress-sites and counting…

WordPress is het beheersysteem (CMS) achter ruim 60 miljoen websites. Gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en open source. What is there not to like?

Hoe kunnen wij helpen?

Jullie organisatie kent unieke uitdagingen. Kan jullie huidige website die aan? Op welke punten zijn concurrenten jullie te slim af? Wij laten je graag zien hoe het ook anders kan.

Zó losten wij specifieke uitdagingen op

Bekijk eerdere cases

Online succes

Resultaatgerichte aanpak

WordPress verovert het internet

WordPress is de laatste 15 jaar uitgegroeid tot hét populairste contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld: ongeveer 30% van alle websites hebben WordPress als basis en dat percentage blijft maar groeien. Ook webredacteuren zijn erg te spreken over WordPress vanwege de vele voordelen. Wanneer het tijd is voor een nieuwe website, is het dan ook logisch dat je WordPress als platform overweegt. Maar kan dit CMS werkelijk wat jullie organisatie voor ogen heeft? En welk internetbureau weet raad met jullie strenge eisen en wensen?