Online succes is niet iets dat je aan het toeval overlaat. Er bestaat een formule voor, en 2manydots past die dagelijks toe. Als online webbureau zijn wij dé partner voor (middel)grote bedrijven met ambitie. Dus bedenk: wat zijn jullie doelstellingen?

Wat betekent online succes voor jullie?

Online succes betekent voor elke onderneming iets anders. Het ene bedrijf wil meer naamsbekendheid creëren, terwijl het andere bedrijf een minimum aantal leads per maand wil aantrekken. Hoe dan ook, het einddoel bij commerciële organisaties is meestal een positief bedrag onder de streep: meer winst.

Instellingen, zoals fondsen en de (semi-)overheid, kunnen heel andere doelstellingen hebben: publiek beter informeren, hulpvragen van het fysieke naar het online loket sturen, enzovoort. Maar ongeacht het winstoogmerk, is het belangrijk om online succes voor jullie organisatie te definiëren, want pas dan wordt het resultaat meetbaar.

WordPress-website op maat

2manydots is een online webbureau dat toonaangevend in ‘s werelds populairste CMS is: WordPress. WordPress-websites zijn niet alleen geliefd door Google, maar ook gebruikers zijn er door het eenvoudige gebruik dol op. In plaats van met standaard-themes te werken, ontwerpen en bouwen wij voor elke opdrachtgever een theme van nul af aan. Dat maatwerk garandeert maximale beveiliging, een design dat naadloos aansluit bij jullie doelgroep, en plugins die werken.

Jullie strategische partner

Als online webbureau ligt onze focus op keiharde, meetbare resultaten. Het webdesign is daar slechts een onderdeel van; uiteindelijk gaat het om de cijfers. Maar welke cijfers jullie nastreven en hoe we die gaan bereiken, bespreken wij graag samen. Tijdens een interactieve strategie-sessie borduren we voort op jullie website-briefing, met als doel om de route naar de eindbestemming uit te stippelen.

Precies de juiste bezoekers

Een nieuwe website op zich verzekert je niet van extra bezoekers; daar is contentmarketing en/of online adverteren voor nodig. Voor pakkende campagnes in de social media of Google Ads, hebben wij als internet marketing bureau de handen ineen geslagen met Yellowhawk. Dit team van performance marketeers bestudeert jullie situatie en doelstellingen, becijfert de te verwachten resultaten en gaat vervolgens aan de slag. Vrijwel meteen krijgen jullie een stroom van bezoekers die precies aan jullie ideale klantprofiel voldoen. En dan zit een conversie in een klein hoekje!

New call-to-action

Zó krijgen jullie meer leads

Leads zijn website-bezoekers die jou hun contactgegevens achterlaten; meestal gaat dat om hun e-mailadres. Dat stelt jullie in staat om een relatie met die personen op te bouwen. Maar hoe krijg je bezoekers zo ver? Door hen een leadmagnet te bieden. In deze blogpost ontdek je welke 5 leadmagnets je binnen een dag kunt maken. Mocht je je daarna verder in deze materie willen verdiepen, download dan eens onze leadmagnet-checklist.