Onze websites naar een hoger niveau

Echte specialisten hebben focus en doen alleen dat waar zij het beste in zijn. Daarom kiezen wij ervoor met gespecialiseerde partners te werken. Zij tillen onze websites en dienstverlening naar een hoger niveau. Zo staan we samen sterker, behalen we eerder online succes en beleven we extra plezier aan ons werk.

Uitgebreid partnernetwerk Veel kennis en kunde Focus op kwaliteit

Business Partners

Focus op kwaliteit. Niemand is overal even goed in. Als opdrachtgever profiteer jij dan ook van ons uitgebreide partnernetwerk. We bestaan al ruim 12 jaar en hebben in die tijd de beste partijen gevonden en voor jou geselecteerd. Al onze business en agency partners kenmerken zich door een vergelijkbare bedrijfscultuur en werkwijze als 2manydots, wat de onderlinge chemie versterkt.

Strategy Partners

Naast onze business en agency partners werken wij ook met strategy partners. Zij stellen ons in staat de best mogelijke websites te bouwen, geweldige gebruikerservaringen te creëren en optimale service te verlenen. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die hun sporen in de IT wereld ruimschoots verdiend hebben, zowel in binnen- als buitenland. Bedrijven die acteren binnen de grenzen van Europa en de wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging en privacy respecteren. Een goed voorbeeld is WP Engine, onze hosting provider. Wereldwijd toonaangevend in het hosten, beveiligen en optimaliseren van WordPress websites.

"Net als Spotler is 2manydots veilig en compliant aan de nieuwe AVG wetgeving. Dat sterkt het idee dat 2manydots zijn zaakjes goed heeft geregeld." Michiel Zwart, partner manager bij Spotler