Jouw website naar het hoogste niveau

Echte specialisten doen dat waar zij het beste in zijn. Ons team kent een aantal van zulke specialisten, maar soms is extra expertise nodig. Samen met deze partners staan we sterker, behalen we eerder online succes en beleven we extra plezier aan ons werk.

Uitgebreid partnernetwerk Veel kennis en kunde Focus op kwaliteit

Business partners

Niemand is overal even goed in. Wij weten goed waar de grenzen van onze kennis en kunde liggen. Daarom schromen we er niet voor om externe specialisten in de arm te nemen. In de bijna 15 jaar van ons bestaan hebben we de beste partijen voor jou geselecteerd. De vergelijkbare bedrijfscultuur en werkwijze versterkt onze onderlinge chemie.

Strategy partners

Voor de best mogelijke websites, geweldige gebruikerservaringen en optimale service wijken wij soms uit naar onze strategy partners. Deze bedrijven hebben hun sporen in de IT-wereld ruimschoots verdiend. Ze zijn in Europa actief en respecteren de wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging en privacy. WP Engine, onze hosting-provider, is daar een goed voorbeeld van. Deze partij is toonaangevend in het hosten, beveiligen en optimaliseren van WordPress websites.

"Net als Spotler is 2manydots veilig en compliant aan de nieuwe AVG wetgeving. Dat sterkt het idee dat 2manydots zijn zaakjes goed heeft geregeld." Michiel Zwart, partner manager bij Spotler