Zo werkt de See-Think-Do strategie van Google

Professioneel, no-nonsense, betrouwbaar en nuchter. Dat typeert 2manydots. Al jaren zijn we dé WordPress specialist voor resultaatgerichte websites die meer business genereren. Met een eigen werkwijze gaan wij de samenwerking aan.

Zichtbaar op relevante kanalen Juiste boodschap op het juiste moment Duidelijke doelen

Just say yes

Zodra wij voor je aan de slag mogen wordt er een conceptplanning opgesteld. Die garandeert een uiterlijke deadline. Omdat een goede samenwerking vereist is voor een succesvol project ontmoet je niet lang hierna onze projectmanager Kylie en ontvang je huiswerk ter voorbereiding van de kick-off.

De kick-off meeting is de officiële start van het project. Ons multidisciplinaire team schuift aan om te polsen wat je wilt: welke richting gaan we op, wat wordt de look-and-feel, de websitestructuur en waar liggen de kansen?

“Wij ontwerpen visueel perfecte websites zolang het doel maar in het vizier blijft.”

De eerste indruk telt

Om te beginnen wordt de nieuwe website ontworpen door Job. Je weet zo precies hoe die eruit komt te zien. We visualiseren in dit designvoorstel zo direct de online strategie. Binnen drie rondes werken we naar een webdesign dat aan alle kanten klopt.

Het definitieve ontwerp wordt door onze techneuten in Odessa vertaald naar een technisch kloppend verhaal. Zo wordt een functionele website gebouwd waarin knoppen, beelden, effecten en teksten tot leven komen.

Voordat jullie pronkstuk definitief live wordt gezet, gaan jullie nog een keer met Kylie om de tafel. Zij legt uit hoe je de backend zelf bijhoudt en vult. Dit hoeft geen uitgebreide training te zijn. Wie met een computer overweg kan, vindt namelijk ook snel zijn ritme in de WordPress omgeving.

“Wij zijn gek op cijfers. Statistieken maken succes voor jou zichtbaar.”

Kwaliteit gegarandeerd

Uiteraard wordt de website uitvoerig getest voor oplevering. Dit doen we samen met jou. Zo kunnen wij bij livegang direct kwaliteit garanderen.

Nu is het tijd voor een glaasje champagne, maar je bent nooit helemaal klaar. In een evaluatiegesprek leren we graag van elkaars ervaringen en mogelijk starten we samen een doorontwikkeltraject. Blijven meten, analyseren en verbeteren is namelijk essentieel in een snel veranderende wereld als het internet.