Specialisaties

Als organisatie wil je precies de juiste bezoekers trekken. Geen ‘wegklikkers’, maar bezoekers die oprechte interesse tonen. Wij van 2manydots weten hoe je die aantrekt en vasthoudt. Voor maximaal resultaat doen we daarom méér dan websites maken. We zijn een full-service internetmarketingbureau dat verschillende takken van sport beoefent.

Leadgeneratie

Websitebezoekers verdwijnen spoorloos, tenzij je er leads van maakt. Wij helpen je met leadgeneratie, waarbij het uiteindelijke doel de Sales Qualified Leads (SQL) zijn. Door constant te meten en tweaken bereiken we een hoog rendement op jouw investering.

Branding

Door branding creëren we zichtbaarheid en blijf je top of mind bij jouw doelgroep. Dit doen wij onder andere door de inzet van banners, nieuwsbrieven en social media-uitingen.

Hoe onderscheid jij jouw organisatie van de concurrentie? Dat jouw product of dienst beter of goedkoper is, ontdekken klanten vroeg of laat. Maar het trekt ze niet langer over de streep. Nee, om daadwerkelijk impact te maken moet je inspelen op de emoties van je doelgroep.

Branding geeft jouw merk kracht en persoonlijkheid. Na een grondig onderzoek vinden en vertellen wij het verhaal dat een gevoelige snaar bij jouw doelgroep raakt.

WordPress

Of je nu klanten wilt trekken of simpelweg jouw doelgroep wilt informeren, een website is onmisbaar. Wij maken sites die op ‘s werelds populairste CMS draaien: WordPress. Websites die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk zijn, maar vooral jullie doelstellingen helpen bereiken. Ons team maakt jouw site in-house en we nemen je mee in het hele proces.

Wij geloven dat we in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren de beste kans hebben op online succes. Samen weten we meer en behalen we eerder resultaat.

Service & loyaliteit

Overheidsinstellingen, semi-overheidsinstellingen en zelfstandige bestuursorganen stellen strenge eisen aan hun websites: heldere informatieverstrekking, een waterdichte beveiliging en voldoende bandbreedte om bezoekerpieken op te vangen. 2manydots heeft de kennis en ervaring in huis om van jullie online aanwezigheid een online succes te maken.

Recruitment

Ambitieuze bedrijfsdoelstellingen vraagt om de beste medewerkers. Maar hoe behoud je jouw personeel en trek je nieuw talent aan? Door employer branding zorgt 2manydots ervoor dat jouw organisatie onweerstaanbaar voor werknemers wordt.