Professionele WordPress-website

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen een professionele WordPress-website die jouw organisatie op het lijf geschreven is. Doordacht, gebruiksvriendelijk en werkend op alle apparaten.

WordPress-specialisten sinds 2006 Persoonlijke begeleiding 500+ WordPress websites

Wie zoek ik: WordPress-specialist of een internetbureau?

WordPress is er al lang niet meer alleen voor bloggers; het is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot het populairste CMS ter wereld. Ook grote organisaties zoals Unicef, Sony Music en Walt Disney maken gebruik van WordPress. Vanzelfsprekend zijn de wensen en eisen van grote partijen anders dan die van particulieren of kleinere bedrijven. En bij strenge eisen hoort een echte WordPress-specialist. Een team van professionals dat precies weet hoe een grote website toegankelijk, gebruiksvriendelijk, snel en veilig blijft.

Geen installateurs, maar programmeurs

WordPress installeren en configureren is makkelijk; het internetbureau om de hoek draait er zijn hand niet voor om. Maar voor een professionele organisatie zoals de jouwe spelen er veel méér vraagstukken. Hoe veilig is onze site en zijn de gegevens van onze gebruikers? Waar worden de gegevens opgeslagen? Hoe zorg ik ervoor dat de site zo snel mogelijk laadt? Hoe garanderen we maximale uptime? En hoe maken we de site toegankelijk voor mensen met een beperking? 2manydots is een echte WordPress-specialist met antwoord op al deze vragen.

"2manydots meet wat er op onze website gebeurt en komt in begrijpelijke taal met verbeteringen die met cijfers zijn onderbouwd. Dat is heel fijn!" Gijs van de Griendt - IT manager bij Connexie

Tijd voor een nieuwe website?

Als organisatie maken jullie impact, weten jullie wat jullie te bieden hebben en wat jullie willen. Daar hoort een professionele website bij; onderscheidend, specifiek ontworpen voor jouw doelgroep en inzetbaar als marketingwapen. Een website die niet alleen de vragen van jouw bezoekers efficiënt beantwoordt, maar ook duidelijk maakt wie jullie zijn en wat jullie onderscheidend maakt. En o ja: hij moet ook makkelijk te beheren zijn.

Website op maat voor jouw publiek

Je kunt natuurlijk voor een standaard WordPress-thema kiezen, maar zo’n template past nooit voor 100% bij jouw unieke stijl en zorgt vroeg of laat voor problemen. Wij van 2manydots lossen dat op met WordPress-websites op maat. Onze in-house strategen, ontwerpers en ontwikkelaars schakelen snel en bouwen een website die niet alleen mooi oogt, maar ook eenvoudig te onderhouden is. Voor jou en je collega’s!

Veiligheid boven alles

Je hoeft geen overheidsinstantie of multinational te zijn om het risico te lopen op een cyberaanval. Hackers en spionnen maken dankbaar gebruik van digitale gaten en kieren, waardoor niet alleen gevoelige bedrijfsinformatie, maar ook jouw klantgegevens kunnen op straat terecht kunnen komen. 2manydots bouwt oerdegelijke websites die jou continuïteit garanderen en jouw data beschermen.

Hoe wij laagdrempelige WordPress-websites bouwen

Wat triggert jouw doelgroep? Op welke vragen zoeken zij antwoord? Hoe kun je hen prettig verrassen? Het bouwen van een nieuwe website vergt enige voorbereiding. Hier nemen wij graag het voortouw bij. Naar wens houden we in de ontwerpfase rekening met mogelijke beperkingen van je bezoekers, waardoor de toegankelijkheid optimaal wordt.

Waarom voor 2manydots kiezen?

Sinds 2006 bouwt 2manydots sites voor opdrachtgevers die variëren van grote MKB’ers tot lokale en rijksoverheidsinstellingen. Met 500+ projecten achter de rug zijn wij de ervaren partij die je zoekt. Door de gefaseerde aanpak met strikte mijlpalen weet je precies waar je op welk moment aan toe bent. Jouw contactpersoon is direct bereikbaar en dankzij onze platte organisatie kunnen we aanpassingen snel maken. Meer weten? Boek een 20-minuten call om jouw ideeën met ons te bespreken.