Professionele WordPress-website

Wij ontwerpen en ontwikkelen doelgerichte websites. Een professionele website die jouw organisatie op het lijf geschreven is. Doordacht, gebruiksvriendelijk en werkend op alle apparaten.

WordPress-specialisten sinds 2006 Persoonlijke begeleiding 500+ WordPress websites

Je wilt een professionele WordPress-website

Je bent verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie in het MKB (10-200 medewerkers) of overheidsinstelling. Als organisatie maken jullie impact, weten jullie wat jullie te bieden hebben en wat jullie willen. Daar hoort een professionele website bij: onderscheidend en specifiek ontworpen voor jouw doelgroep. Een website die niet alleen de vragen van jouw bezoekers efficiënt beantwoordt, maar ook duidelijk maakt wie jullie zijn en wat jullie onderscheidend maakt.

Je wilt een website die goed werkt op mobiele apparaten, goed vindbaar is in zoekmachines en snel laadt. Een website die stabiel en veilig is, voldoet aan de privacy-regelgeving, en oog heeft voor de toegankelijkheidsstandaard. Het beheer mag jou geen moeite kosten en de website moet voor bezoekers toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

"2manydots meet wat er op onze website gebeurt en komt in begrijpelijke taal met verbeteringen die met cijfers zijn onderbouwd. Dat is heel fijn!" Gijs van de Griendt - IT manager bij Connexie

De beloften van WordPress

Veelvoorkomende WordPress-problemen

Al is WordPress flexibel en gebruiksvriendelijk, er kunnen momenten zijn waarop een WordPress-site niet zo loopt zoals het hoort. Dat kan resulteren in een ontbrekend item in de zijbalk, een blanco pagina met een errormelding of zelfs een rechtszaak. Dit is een greep uit de WordPress-issues die 2manydots snel en vakkundig bij opdrachtgevers oplost.

Beheer
Veel organisaties kiezen voor een standaard WordPress-thema. Wanneer het eenmaal staat is dat mooi, maar aan de ‘achterkant’ kan het beheer voor hoofdbrekens zorgen. Er zijn te veel opties en bepaalde functies zitten op onlogische plekken verstopt. Dat kost jullie tijd en levert frustraties op.

2manydots maakt een maatwerk WordPress-thema dat precies doet wat je ervan verlangt. Met een logische back-end waar iedere gebruiker mee uit de voeten kan, zodat jullie nieuwe content kunnen plaatsen wanneer jullie maar willen.

Meertalige websites
Je wilt de stap naar het buitenland maken en dan is het logisch dat je bijvoorbeeld een Engelse of Duitse versie van jullie website wilt. Maar hoe werkt dat? Je ziet door de subdomeinen en plugins het bos niet meer en overweegt bijna om een aparte site op een apart domein te maken.

2manydots helpt je uit de brand. Multisites of meertalige versies van jouw website maken is stukken makkelijker wanneer je delen hiervan in de handen van experts legt. Naar keuze werken wij met een vertaalbureau voor lokalisaties. Zo kun jij je op andere belangrijke taken concentreren.

Grote netwerken
WordPress is oorspronkelijk als blogplatform ontwikkeld. Ook al is deze software sinds de begindagen enorm geëvolueerd, toch lijdt WordPress nog aan imagoprobleem. Geen wonder dat grote organisaties zich afvragen hoe het moet als een WordPress-site uit zijn jas lijkt te groeien. Hoe schaalbaar is WordPress als je een groot netwerk aan websites (multisite) wilt beheren?

2manydots ademt WordPress. Wij beantwoorden je vragen, geven je advies en verrichten de nodige handelingen waarmee je sites snel blijven draaien en makkelijk te beheren zijn. Dat geeft niet alleen gemoedsrust, maar helpt je ook om tijd en geld te besparen.

Beveiliging en privacy
Je beseft dat jouw website een essentieel onderdeel is van jouw organisatie. Downtime kun jij je niet permitteren. Tegelijkertijd wil je dat bezoekers zich veilig voelen. Maar hoe voorkom je dat brute force of DDoS attacks jouw site platleggen? En hoe garandeer je bezoekers dat hun gegevens niet in andermans handen terechtkomen?

2manydots verzorgt de beveiliging en privacy voor tientallen MKB’ers en instellingen. Met een eigen Functionaris Gegevensbescherming op kantoor hebben wij een kant-en-klare de oplossing voor jullie uitdagingen.

Toegankelijkheid
Lokale en landelijke overheidsinstellingen krijgen steeds meer oog voor bezoekers die slechtziend of kleurenblind zijn. Sterker nog, de webrichtlijnen worden constant aangescherpt. De vraag is alleen hoe je aan deze WCAG-voorwaarden voldoet als je site al jarenlang als een huis staat.

2manydots is bekend met de nieuwste richtlijnen voor toegankelijkheid. Wij weten niet alleen hoe we jullie site drempelvrij kunnen maken, maar nemen ook de nodige maatregelen om compliance te bereiken – met de bijbehorende waarmerken.