Voordelen van WordPress

WordPress is het beheersysteem (CMS) achter ruim 60 miljoen websites. Gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en open source. What is there not to like?

Gemakkelijk in beheer Scoren in Google Leverancier-onafhankelijk

Ruim 60 miljoen websites – 31% van alle websites wereldwijd – vertrouwen op WordPress als motor.

WordPress Dashboard Professionele website

Belangrijkste voordelen van WordPress

Veilig

Met duizenden programmeurs die dagelijks elke regel code voorbij zien komen, is een probleem of fout zo gezien. De WordPress-community brengt risico’s snel in kaart en verhelpt ze. Zo ontvang je binnen de kortste keer een gratis update zodat het systeem niet vatbaar is voor misbruik. Het is erg belangrijk om onderhoud en updates regelmatig uit te voeren. 2manydots regelt dat voor jou!

Betrouwbaar

Groot of klein, B2B of B2C, commercieel of informatief: WordPress wordt ervoor gebruikt. Met een track record van 15 jaar en 60 miljoen websites wereldwijd, kies je met WordPress voor een stabiele, betrouwbare basis.

Gemakkelijk in gebruik

Je hoeft geen computernerd te zijn om jouw WordPress-website te onderhouden. In de gebruiksvriendelijke back-end wijzig je in een handomdraai een pagina, voeg je een menu-item toe of optimaliseer je een blogpost voor zoekmachines.

Scoren in Google

WordPress-websites zijn technisch zo goed ontwikkeld, dat zoekmachines als Google en Bing er dol op zijn. Dat schept de juiste voorwaarden voor goede rankings, maar daarmee ben je er nog niet. Met een ervaren internetmarketingbureau als 2manydots haal je het meeste uit je online aanwezigheid. Wij zien WordPress als middel; als een stuk gereedschap dat zo vernuftig is als haar gebruiker. En laat ons nou toevallig WordPress-professionals zijn!

Snel en kosteneffectief (door)ontwikkelen

Wij werken al jarenlang met WordPress. Veel functionaliteit hebben wij dan ook al eens ontwikkeld of gezien. Hoewel 2manydots nagenoeg niet werkt met standaard-plugins i.v.m. veiligheidsrisico’s, kunnen wij toch snel schakelen en zijn de kosten voor doorontwikkeling lager. Zo kunnen we ons focussen op online succes!

Volledig responsive

Het internet verplaatst zich steeds meer van de desktop naar mobiele apparaten. WordPress is volledig responsive, wat het 100% geschikt maakt voor mobiele apparaten als smartphones of tablets.

Open source

WordPress is een open source systemen dat ontwikkeld en onderhouden wordt een community van ontwikkelaars wereldwijd. WordPress.org helpt bij de doorontwikkeling van het product. Door het open karakter van systeem mag je vrij gebruiken, aanpassen of verkopen. Je betaalt daarnaast ook geen licentiekosten voor het gebruik.

Goed gedocumenteerd

Door de grote gebruikersgroep wereldwijd is er veel gedocumenteerd en online vindbaar. Uitleg over functionaliteiten is in alle talen en vormen (waaronder video) beschikbaar. 2manydots levert alle websites standaard met een praktische handleiding als naslagwerk.

Leverancier-onafhankelijk

Ruim 60 miljoen websites wereldwijd vertrouwen op WordPress als motor. Het is dan ook een business op zichzelf met duizenden internetbureaus wereldwijd die met dit systeem werken. Ben je na een aantal jaren toe aan een nieuwe impuls en zoek je een nieuw internetbureau, of heb je een conflict? Met WordPress ben je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Modulair en uitbreidbaar

De markt is continu in beweging en jouw organisatie dus ook. Een WordPress-site is daar perfect voor: je voegt eenvoudig pagina’s of modules toe, maakt een versie in een andere taal of creëert zelfs een extra website. En als er voor jouw wens nog geen kant-en-klare oplossing bestaat, is dit een mooie uitdaging voor onze ontwikkelaars.

Iedereen die met Microsoft Outlook of Word werkt, kan ook met WordPress overweg.

Kies voor een echte WordPress specialist

  • Modern, conversieverhogend ontwerp
  • Beheer meerdere websites in een omgeving
  • Meertalige website
  • Enterprise services met oog op beheer, privacy en beveiliging
  • API-koppelingen met externe systemen

Ontdek alle voordelen van een echte WordPress specialist.