Online succes is meer dan een ingevuld contactformulier

Geloven jullie in online? Willen jullie online succes? Begrijpen jullie dat resultaat een gevolg is van continu meten en verbeteren? Ontdek onze bewezen resultsmatter®-aanpak.

Meer klanten

Leadgeneratie via resultsmatter®

Nieuwe collega’s

Recruitment via resultsmatter®

Efficiënter werken

Support websites via resultsmatter®

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Online succes realiseren we samen door middel van;

Icon

Betere conversieratio's

Met 2manydots heb je de beschikking over allerlei tools waarmee je je conversieratio's verhoogt: heatmaps, clickmaps, A/B-tests, PPC-campagnes, en ga zo maar door. Op basis daarvan kunnen we ons focussen op specifieke aanpassingen.

Icon

Nieuwe doelgroepen bereiken

Van de ene op de andere dag kunnen wij méér relevante bezoekers naar jullie site sturen. Maar we kijken ook graag naar de lange termijn: hoe kan je nieuwe doelgroepen aantrekken, zoals internetgebruikers met beperkingen?

Icon

Scoren in Google

Zoekmachines als Google kunnen de code van WordPress-pagina's goed lezen. In combinatie met een degelijke plug-in en best practices betekent dat hogere rankings en dus meer bezoekers.

Icon

Grip op online

Dankzij 2manydots is het nattevingerwerk verleden tijd. Je weet precies hoeveel bezoekers je krijgt en welk percentage daarvan de gewenste actie onderneemt. We bespreken regelmatig de ontwikkelingen.

Icon

Sturen op cijfers

2manydots is gek op statistieken; we meten alles wat er maar te meten valt. Die cijfers houden we niet voor onszelf, maar delen we met je. Zo kunnen we samen jullie digitale route uitstippelen.

Icon

Hulp wanneer nodig

Er is niets zo vervelend als in de wacht worden gezet wanneer je een urgente vraag of storing hebt. 2manydots pakt meteen de telefoon op. Dankzij strikte SLA's weet je precies binnen welke tijd een issue is opgelost.

Wat is jullie uitdaging?

Jullie organisatie kent uitdagingen. Kan jullie huidige website die aan? Op welke punten zijn concurrenten jullie te slim af? Wij van 2manydots laten je graag zien hoe het beter kan.

Online succes

Resultsmatter-aanpak

Vivisol

Een betere service verlenen