Voordelen van WordPress

WordPress, het beheersysteem (CMS) achter ruim 60 miljoen websites. Gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines, open source. What is there not to like?

Gemakkelijk in beheer Scoren in Google Leverancier onafhankelijk

Ruim 60 miljoen websites – 31% van alle websites wereldwijd – vertrouwen op WordPress als motor

WordPress Dashboard Professionele website

Belangrijkste voordelen van WordPress

Veilig

Met een duizenden programmeurs die dagelijks elke regel code voorbij zien komen is een probleem of fout zo gezien. Door WordPress community worden risico’s snel in kaart gebracht en verholpen. Zo ontvang je binnen de kortste keer een gratis update aangeboden zodat het systeem niet vatbaar is voor misbruik. Het is erg belangrijk om onderhoud en updates regelmatig uit te voeren. 2manydots regelt dat voor jou!

Betrouwbaar

Groot of klein. B2B of B2C. Commercieel of informatief. WordPress wordt er voor gebruikt. Met een trackrecord van 15 jaar en 60 miljoen websites wereldwijd die op het systemen draaien kies je met WordPress voor een stabiele, betrouwbare basis.

Gemakkelijk in gebruik

WordPress is ontwikkeld met de overtuiging dat iedereen een website kan beheren. Je hoeft dan ook niet gestudeerd te hebben om de basis van WordPress te begrijpen. Het is kinderlijk eenvoudig en een beetje uitleg voer je zelfs te meest ingewikkelde taken uit.

Scoren in Google

WordPress is standaard geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines als Google. WordPress websites scoren dan ook vaak direct al beter in de zoekmachines dan andere oplossingen. Het systeem geeft aanpassingen aan je website tevens automatisch door aan Google.

Snel en kosteneffectief (door)ontwikkelen

Wij werken al jarenlang met WordPress. Veel functionaliteit hebben wij dan ook al eens ontwikkeld of voorbij zien komen. Hoewel 2manydots nagenoeg niet werkt met standaard plugins i.v.m. veiligheidsrisico’s kunnen wij toch snel schakelen en zijn de kosten voor doorontwikkeling lager. Hierdoor wordt het doorontwikkelen van je website een stuk leuker en is het niet een project op zich. Zo kunnen we ons focussen op online succes!

Volledig responsive

Het internet verplaatst zich steeds meer van de desktop computer naar mobiele apparaten. WordPress is volledig responsive ontwikkelt wat het 100% compatible maakt voor gebruik met mobiele apparaten als smartphones of tablets.

Open source

In tegenstelling tot de meeste systemen betaal je geen licentiekosten voor het gebruik van WordPress. Het is een open source systemen dat ontwikkeld en onderhouden wordt een community van ontwikkelaars wereldwijd. WordPress.org helpt bij de doorontwikkeling van het product. Door het open karakter van systeem mag je vrij gebruiken, aanpassen of verkopen. Je betaalt daarnaast ook geen licentiekosten voor het gebruik.

Goed gedocumenteerd

Door de grote gebruikersgroep wereldwijd is er veel gedocumenteerd en online vindbaar. Uitleg over functionaliteiten zijn in alle talen beschikbaar en in diverse formaten waaronder video toegankelijk. Alle websites van 2manydots wordt standaard geleverd met een praktische handleiding als naslagwerk.

Leverancier onafhankelijk

Ruim 60 miljoen websites wereldwijd vertrouwen op WordPress als motor. Het is dan ook een business op zichzelf met duizenden internetbureaus wereldwijd die met het systeem kunnen werken. Ben je na een aantal jaren toe aan een nieuwe impuls en zoek je een nieuw internetbureau of heb je een conflict. Met WordPress ben je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Kies voor een echte WordPress specialist

  • Modern, conversie verhogend ontwerp
  • Beheer meerdere websites in een omgeving
  • Meertalige website
  • Enterprise services met oog op beheer, privacy en beveiliging
  • API koppelingen met externe systemen

Ontdek alle voordelen van een echte WordPress specialist.