Een goed webbureau durft te kiezen. Met meer dan 15 jaar ervaring is 2manydots dé partner voor ambitieuze bedrijven. Wij ervaren dagelijks de kracht van online en helpen jullie doelstellingen te bereiken. Ontdek waarom bedrijven uit heel het land voor 2manydots kiezen.

Cijfers liegen niet

Wij zijn gek op cijfers. Daarom meten we vaak: aan het begin van onze samenwerking, tussendoor om de voortgang te meten, en aan het einde van een traject. Statistieken laten ons zien wat werkt en waar de verbeterpunten zitten. Tegelijkertijd helpen ze jou om het rendement op jullie investering te berekenen.

Wij adviseren opdrachtgevers van ons webbureau om een doorontwikkeltraject aan te gaan. Daarbij testen we kleine veranderingen aan de site om te zien waar jullie doelgroep dankbaar op reageert. Vervolgens borduren we voort op de wijzigingen die werken. Zo verbeteren we stukje bij beetje jullie conversie-percentage.

Online marketing: direct de juiste bezoekers

Een nieuwe website krijgt vaak een enorme boost door er bezoekers heen te sturen – bijvoorbeeld via social media-advertenties of Google Ads. Met relevante bezoekers (qua leeftijd, opleidingsniveau en/of woonplaats) is de kans op conversies stukken groter.

2manydots heeft met dochteronderneming Yellowhawk gerenommeerde performance marketeers in huis gehaald. We houden nu gezamenlijk kantoor, wat betekent dat we direct met hen kunnen schakelen. Van de ene dag op de andere kunnen we jullie aan een vaste stroom bezoekers helpen.

Toonaangevend in WordPress

WordPress is niet voor niets het populairste Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Zowel voor bezoekers als contentbeheerders is het gebruiksvriendelijk, Google indexeert nieuwe content snel, en WordPress-websites zijn schaalbaar en veilig.

Grote organisaties als Unicef en het Amerikaanse Witte Huis maken gebruik van dit platform. 2manydots is specialist in converterende websites voor (middel)grote bedrijven met ambities. Als full-service internet marketing bureau transformeren wij jullie website en campagnes tot een krachtig marketingwapen.

Conversiegericht webdesign

Elke website die wij ontwerpen en bouwen is maatwerk. Het idee hierachter is simpel: jullie organisatie is uniek en jullie doelstellingen zijn dat ook. Alleen met een website op maat behalen we het gewenste resultaat. We praten in de wij-vorm omdat we iedere opdracht als een langdurige samenwerking zien. Jullie succes is ons succes!

New call-to-action

Waarom voor ons webbureau kiezen?

  • 15+ jaar ervaring
  • Specialist in converterende websites
  • Toonaangevend in WordPress
  • Full service webbureau
  • Vriendelijke benadering

Leadgeneratie: potentiële klanten converteren

Het tijdperk van de cold sales is voorbij. Klanten zijn kritischer; je zult eerst hun vertrouwen moeten winnen. Dat doe je door een relatie met hen op te bouwen. En dit proces begint met leadgeneratie, waarbij je leads verzamelt door hen iets van waarde aan te bieden. Hoe je zo’n leadmagnet binnen een dag maakt, lees je hier. Ben je al bezig met leadgeneratie, bekijk dan waar er winst te behalen valt middels onze leadgeneratie-checklist.