Het ene webdesign bedrijf is het andere niet. Er bestaan eenpitters, een soort van manusjes-van-alles die alleen in uiterste gevallen externe hulp inroepen, maar er bestaan ook grote bureaus die allerlei specialisten in huis hebben. 2manydots behoort tot die laatste categorie. Ons webdesign bedrijf is eigenlijk meer een full-service internet marketing bureau. We zijn gevestigd in Tilburg en actief in de wijde regio.

Wat doet een webdesign bedrijf?

Een webdesign bedrijf is in de basis een soort internetbureau: het maakt mooie en functionele websites voor opdrachtgevers. Dit gebeurt steeds vaker op basis van vooraf ontworpen templates: makkelijk voor het webdesign bedrijf omdat het op die manier weer snel verder kan met de volgende opdrachtgever.

Een samenwerking met zo’n standaard webdesign bureau verloopt meestal als volgt. Je maakt afspraken met een webdesign bedrijf, het levert hopelijk wat je voor ogen had, en je betaalt de factuur. Daarna is de samenwerking meestal afgelopen.

Hoe 2manydots het anders doet

2manydots doet niet aan templates. Voor iedere opdrachtgever bouwen wij een website op maat. Dat maatwerk zorgt voor de perfecte uitstraling en een sterke klik met de doelgroep. Elke website die wij maken draait op ‘s werelds populairste CMS, WordPress, waarmee content publiceren kinderlijk eenvoudig is.

Wij vinden dat een nieuwe website geen losstaand project is, maar slechts een beginpunt. Je realiseert pas echt conversie met een nieuwe website als je dingen test, meet en verbetert. Dat is een continu proces, waarbij het conversiepercentage steeds hoger wordt.

2manydots is ook onderscheidend vanwege de focus op grotere bedrijven. Wij genieten van complexere vraagstukken en bouwen graag websites waar honderden bezoekers per dag gebruik van maken. Omdat dit oog voor detail en kennis van de nieuwste ontwikkelingen vereist, werken wij het liefst met grote MKB’ers en (overheids)instellingen.

Iets wat onze klanten ook bij ons waarderen is de heldere communicatie. Omdat wij er absoluut zeker van willen zijn dat we op één lijn zitten, grijpen wij regelmatig naar de telefoon of spreken af. Een nieuwe website is immers een gezamenlijk project, en net als het bouwen van een huis afhankelijk van verschillende vaardigheden. 2manydots is de architect en de aannemer in één.

Whitepaper (branding)

Een internetbureau briefen: zó doe je dat

Vind je dat het tijd is om een webdesign bedrijf in de arm te nemen? Dan wil je jullie wensen en eisen zo duidelijk mogelijk kenbaar maken. Op zijn beurt wil de webdesigner graag weten welk budget er is en welke tijdlijn jullie in gedachten hebben. Daarvoor stel je een website-briefing op: een glashelder document waarmee je niets aan het toeval overlaat.

Een bijkomend voordeel van zo’n briefing is dat je de voorstellen die je van website bedrijven krijgt, goed met elkaar kunt vergelijken. Ontdek hier wat niet mag ontbreken in jouw website-briefing.