Is jullie bedrijf gevestigd in de regio Tilburg, dan is het logisch dat je voor een nieuwe website eerst zoekt naar een webdesign bureau in Tilburg. Want met een lokale partij is het wel zo prettig schakelen.

2manydots is een ervaren webdesign bureau uit Tilburg. Wij zijn in het hartje van deze Brabantse stad gevestigd. Met een groep van zo’n 10 specialisten uit Tilburg en omgeving werken wij dagelijks aan het genereren van meer conversies voor onze opdrachtgevers.

Zó vind je het beste webdesign bureau

Tilburg kent meerdere webdesign bureaus. Maar welke past nou het beste bij jullie? Doorloop het volgende stappenplan om uit te komen bij de beste webdesigner in Tilburg.

 1. Hoe ervaren is het webdesign bureau?
  Tilburg kent vele webdesigners, maar welke hebben een lange staat van dienst? Jarenlange ervaring levert een partner op die meedenkt, die kostbare fouten voorkomt en jouw project binnen de deadline afrondt. 2manydots is ruim 15 jaar actief – dat betekent dat wij vanaf het eerste moment zo’n beetje ‘erbij’ waren!
 2. Check of het dienstaanbod aansluit bij jullie behoeften
  Hebben jullie alleen een website nodig of vraagt jullie project om een full-service aanpak? 2manydots behoort tot de meest professionele bureaus voor middelgrote bedrijven die meerdere disciplines onder één dak bieden: strategie, webdesign, web development en online marketing.
 3. Heeft deze webdesigner vergelijkbare projecten afgerond?
  Je wilt er zeker van zijn dat de webbouwer een project van een dergelijke scope aankan. Je ziet het door de cases van eerdere opdrachtgevers te bekijken. 2manydots heeft ervaring met (middel)grote organisaties: zowel bedrijven als lokale- en Rijksoverheidsinstellingen.
 4. Biedt het internetbureau een doorontwikkelingstraject
  Er zijn veel internetbureaus die aan de lopende band websites voor opdrachtgevers bouwen. Hun verdienmodel is gebaseerd op het compleet loslaten van een project zodra het af is. 2manydots werkt anders: wij bieden niet alleen onderhoud, maar naar keuze ook een doorontwikkelingstraject. Want door te testen, te meten en te optimaliseren behaal je pas écht winst.
 5. Stuur een website-briefing om kennis te maken
  Heb je de bovenstaande stappen doorlopen en zijn de voortekenen gunstig, dan is het tijd om een website-briefing te sturen. Daarin vertel je wat jouw wensen zijn, welk budget er is en aan welke deadline(s) je denkt.

Gratis handige resources downloaden

Maatwerk WordPress: een site speciaal voor jullie gebouwd

Al vroeg zagen wij dat WordPress de toekomst had. Dit CMS maakt het makkelijk voor jullie om de nieuwe website te beheren, terwijl zoekmachines als Google ook gek zijn op WordPress-sites. Qua design kunnen we alle kanten uit, want wij installeren geen standaard templates. Wij geloven dat iedere organisatie uniek is en daar hoort steeds weer een nieuw, maatwerk ontwerp bij. Ons team brengt ervaren en getalenteerde developers, webdesigners en marketeers samen, die er een kick van krijgen om websites te bouwen die scoren. En dat werkt prettig samen!

Webdesign bureau Tilburg inschakelen?

Is 2manydots het webdesign bureau in Tilburg dat je zoekt? Maak kennis met ons team of bekijk ons brede aanbod aan interessante checklists, whitepapers en trendrapporten in onze downloads-omgeving.