Nieuwe website nodig? Een webdesign bureau kan je daar aan helpen. Webdesigners zijn gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van websites. Daar zijn technische know-how en creatieve vaardigheden voor nodig. Ook inlevingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en verstand van menselijk gedrag zijn onmisbaar.

Meer dan een webdesign bureau

2manydots begon ruim 15 jaar geleden als 2manydots webdesign, een gespecialiseerd webdesign bureau in Tilburg. We maakten websites en daar bleef het bij. Maar in verloop van tijd voegden we daar diensten aan toe. Met een team van 10 specialisten mogen we onszelf nu een full-service internetbureau noemen. Naast webdesign bieden wij de volgende diensten.

 • Strategie
  Samen bepalen we welke doelstellingen jullie online aanwezigheid heeft. Daarna bekijken we manieren waarop we die doelstellingen kunnen behalen en kiezen we voor de strategie met de grootste succeskans.
 • Online marketing
  Met campagnes in social media en Google Ads zorgen wij ervoor dat jullie doelgroep de nieuwe website bezoekt. Dit is de ideale manier om snel leads, offerte-aanvragen ofdownloads te krijgen.
 • WordPress web development
  Webdesigners weten alles van vormen en kleuren, maar voor de technische haalbaarheid en de beveiliging springen onze webdevelopers bij. Zij maken WordPress-sites volledig op maat (dus zonder bestaande themes te gebruiken).
 • Hosting en beheer
  Wij werken samen met één van ‘s werelds betrouwbaarste webhosts, die compleet gespecialiseerd is in WordPress-hosting. Dat betekent dat jullie site snel draait, veilig is, er constant backups worden gemaakt en jullie omgevingen schaalbaar zijn.

Websites moeten converteren

2manydots ontwerpt websites die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar vooral ook scoren. We zien een website als een hulpmiddel dat jullie doelen bereikbaar maakt. Door te testen en meten bereiken we een steeds hoger conversie-percentage. Precies wat het management van jouw organisatie graag ziet.

Gratis handige resources downloaden

Let hierop bij het kiezen van een webdesign bureau

Je gaat natuurlijk niet zomaar in zee met een webdesign bureau. Niet elk bureau heeft de specialiteiten in huis die jij zoekt, niet iedere webdesigner heeft ervaring met opdrachtgevers van jullie kaliber en niet elk bureau zit bij jou in de buurt. Een eerste check is dus verstandig. Daarna kun je een shortlist maken van internetbureaus die jou aanspreken.

Stel een website-briefing op

Om webdesign bureaus pas écht goed met elkaar te kunnen vergelijken, maak je aan elk van hen duidelijk wat je voor ogen hebt, wat je budget is en wat jullie doelstellingen zijn. Dat doe je met een document dat we een website-briefing noemen. Hiermee creëer je een level playing field voor de geselecteerde webbureaus en is het makkelijk voor jou om de voorstellen met elkaar te vergelijken. Bekijk hier onze checklist voor website-briefings.

Webdesign bureau Tilburg

Wij zien het als een uitdaging om maatwerk-oplossingen te bedenken die converteren. Middelgrote bedrijven in de wijde regio Tilburg zijn onze favoriete opdrachtgevers. Onze succesverhalen spreken voor zich: opdrachtgevers zijn zeer te spreken over onze heldere communicatie, de nagekomen afspraken en de klinkende resultaten. Passen jullie in dit plaatje, stuur die website-briefing dan gerust ook naar ons!