Jullie bedrijf is in Eindhoven gevestigd en daarom zoek je voor een nieuwe website naar webdesign Eindhoven. Logisch, want met een lokale webdesigner is er sneller een klik. Je praat dezelfde taal, bent in dezelfde omgeving opgegroeid en moedigt dezelfde voetbalclub aan. Dat communiceert makkelijker – en communicatie is belangrijk als je een nieuwe site laat maken.

Jullie lokale partner voor webdesign

Eindhoven is dé stad voor creativiteit en design. Geen wonder dat dit de eerste plek is waar je zoekt naar een partner in webdesign. Maar laten we open kaart spelen: 2manydots is niet in Eindhoven gevestigd, al voelen wij ons prima thuis in de Lichtstad. Ons kantoor staat op 35 kilometer afstand in Tilburg. Een afstand die er niet toe doet als je beseft wat je ervoor terugkrijgt: een partner die tot de top van WordPress-bureaus in Nederland behoort.

Wij ademen WordPress

Al meer dan 10 jaar werken wij met WordPress. Volgens ons is dit het beste en meest veelzijdige CMS ter wereld – prima geschikt voor grotere bedrijven en instellingen. Wij doen WordPress er niet bij, maar focussen ons er volledig op. Dat betekent dat we alle functies, trucs en grenzen kennen.

Waar andere webdesigners in Eindhoven met vooraf ontworpen themes aan de slag gaan, beginnen wij bij elk project van nul af aan. Bij een bestaand WordPress-theme zijn we van te veel externe factoren afhankelijk om een duurzame en veilige site te garanderen. Daarom is ieder project voor ons maatwerk. Bijkomend voordeel: zoals jullie nieuwe site, is er geen één!

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen

  • Webdesign Eindhoven en wijde omgeving
  • Vriendelijke, persoonlijke aanpak
  • Specialist in converterende websites
  • Nederlands topbureau in WordPress
  • Full-service internet marketing bureau

Het recept voor de perfecte WordPress-website

Wij staan klaar om een krachtig marketingwapen voor jullie te maken. Een site die veilig, snel, stabiel en toegankelijk is, maar die vooral scóórt. Om dat te garanderen, werken we standaard een lijst af die we ook met jullie delen. Benieuwd welke items een WordPress-website perfect maken? Download de WordPress-checklist en vink mee.

New call-to-action

Jullie partner voor online succes

2manydots is méér dan een webdesign bureau. Wij zijn er om jullie website beter te laten converteren. En hier maken wij meteen de kanttekening bij dat conversie voor elk bedrijf weer iets anders betekenen. Maar of je nu meer offerte-aanvragen, meer downloadsof meer inschrijvingen wilt, deze resultaten komen niet vanzelf. Pas door jouw doelgroep gericht te targeten krijg je de kwaliteitsbezoekers die het verschil maken. Onze marketeers helpen je aan deze bezoekers.

Wij zien succes bij onze resultsmatter® doorontwikkeltrajecten. Gedurende een jaar testen wij allerlei aanpassingen aan de site. Werken ze, dan weten we dat we de juiste richting zijn ingeslagen en kunnen we een nieuwe test doen. Een continu proces van meten en verbeteren. Zo krikken we stukje bij beetje dat conversiepercentage op.

Voor webdesign Eindhoven verlaten?

Al zijn wij in Tilburg gevestigd, voor webdesign Eindhoven verlaten is niet nodig. Wij werken geregeld op locatie, dus komen graag eens langs ter kennismaking. Dat is iets wat we sowieso doen wanneer we een nieuw project beginnen: de organisatie met eigen ogen bekijken. Het helpt ons in de juiste mindset te komen en de best converterende website te bouwen.