Webdesign Tilburg: een lokale webdesigner begrijpt je beter. Een bureau waar je zo even langs kan fietsen om een ontwerp te bespreken. Een team van trotse Tilburgers die –net als jij– met Guus Meeuwis, Willem II en Kenny B groot zijn geworden. 2manydots is dat bureau.

Webdesign bureau met 15 jaar ervaring

Je valt met je neus in de boter, want 2manydots behoort tot de absolute top van WordPress-bureaus. Dat komt enerzijds omdat we al ruim 15 jaar actief zijn, maar ook omdat we al vroeg besloten om ons volledig op dit Content Management Systeem (CMS) toe te leggen.

Iedereen kan een WordPress-site en wat plug-ins installeren. Er zijn zat webdesign bureaus in Tilburg die daar graag een fors bedrag voor rekenen. Maar wij zijn anders. Omdat iedere opdrachtgever uniek is, vinden wij standaard templates en plugins niet toereikend. Daarom leveren wij maatwerk.

Converterend webdesign voor Tilburg

Als ondernemer wil je méér dan een digitaal visitekaartje. Je wilt met jouw nieuwe site vindbaar worden voor je doelgroep, een streepje voor hebben op je concurrenten, en van bezoekers uiteindelijk klanten maken. In vakjargon noemen we dat converteren.

2manydots weet alles van converteren. We bouwen niet alleen websites die er op elk apparaat goed uitzien, maar die vooral gebruiksvriendelijk zijn. Zowel voor jullie bezoekers als voor wie de content op de site zet. Sites die informeren, entertainen en uiteindelijk converteren. Samengevat:

  • Altijd maatwerk
  • Conversiegericht
  • Strenge beveiliging
  • Responsive designs
  • Makkelijk te beheren
  • Aandacht voor user experience (UX)

Webdesigns doorontwikkelen voor maximaal resultaat

Uit de website-briefing die je ons stuurt, komt een ontwerpvoorstel. Samen passen we dat aan, totdat we helemaal tevreden zijn over het webdesign. Maar hoe de uiteindelijke bezoeker op dit ontwerp reageert, weten we pas echt als we ‘live’ gaan. Gelukkig biedt 2manydots een degelijk doorontwikkeltraject: door alles te meten en kleine veranderingen te testen, bereiken we de perfecte balans tussen visuele schoonheid en maximale conversie.

Gratis handige resources downloaden

Bekijk eerdere webdesigns in Tilburg

Benieuwd hoe de websites van onze hand eruitzien? Bekijk dan eens de succesverhalen (en de bijbehorende webdesigns) van eerdere opdrachtgevers. Ontdek waarom zij onze hulp inschakelden, wat hun wensen waren, voor welke designrichting we samen kozen en welke vruchten de opdrachtgever daarvan plukt. Gegarandeerde inspiratie voor jullie project!

Bij jullie Tilburgse webdesigner op de koffie?

Bij het kiezen van webdesign in Tilburg is het belangrijk dat je eerst persoonlijk kennismaakt. Dat begint gewoon online. Bekijk hier ons kundige en gezellige team. Kijk vervolgens eens naar de handige checklists en whitepapers die we voor marketingprofessionals zoals jij hebben samengesteld.