Wordpress voor advocatenkantoor: snel, makkelijke en beter voor de vindbaarheid

Op zoek naar een toffe stageplek?

Als mediavormgever (aantal uur in overleg) ga jij aan de slag met het creëren van de beeldtaal van 2manydots. Hier mag jij al je creativiteit in kwijt. Denk aan een bedrijfsvideo, fotografie en het maken van social media posts. We zijn een gespecialiseerd onlinemarketingbureau, waarbij de beeldbank oneindig mag zijn.

Wat bieden wij jou? Vormgeving is ook op online gebied erg belangrijk. Wij ontwerpen WordPress-websites vanuit een bezoekersperspectief. Zo leggen we jou uit hoe je dit doet en waar je rekening mee moeten houden. Dit noemen we ook wel user interface (UI-design) en user experience (UX-design).

webdesign WordPress

Wat verwachten we van jou?

Allereerst creativiteit. Je vindt het leuk om te werken met beeld: zowel fotografie, videografie als vormgeving. Daarbij vinden wij oog voor detail en zelfstandigheid erg belangrijk. Uiteraard is de kennis van diverse vormgevingsprogramma’s vereist. Dit verwachten we van jou:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met mediavormgeving;
  • Je bent creatief, leergierig en kan zelfstandig werken;
  • Pro-actieve houding, waarbij je zelf met ideeën komt.

"2manydots heeft een jong en gedreven team. Wil je veel leren en plezier hebben in je werk, is dit de perfecte stageplek!"

Photo Kylie, projectmanager bij 2manydots

Waarom kiezen voor 2manydots?

We werken met een gemotiveerd team samen op kantoor (buiten COVID om). Iedereen heeft zijn eigen discipline en werkervaring, dat maakt ons team divers. We leren veel van elkaar. Momenteel starten wij altijd met een korte dagstart waarin we kort de taken van de dag doornemen, we werken tenslotte nu allemaal vanuit huis.

Je werkt met een gloednieuwe Macbook Pro en je hebt de beschikking over verschillende flex- en vergaderruimten. Dit doe je in een jong team van strategen, projectmanagers, webdesigners en webdevelopers.

We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

 

Werken voor uiteenlopende opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat je van ons mag verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom zorgen we graag goed voor je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • Een omgeving waarin je heel veel kunt leren;
  • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur, software en klimaatbeheersing;
  • Periodieke activiteiten en borrels;
  • De optie om na een succesvolle stageperiode een contract te krijgen.

Solliciteren

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer direct via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!


Aangenaam

Werkgever

Aangenaam

Over 2manydots

WhatsApp