Vacature Allround Webdesigner

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons team graag met een creatieve Allround Webdesigner. Groei je met ons mee?

Teamuitjes en incentivereis Kantoor nabij CS Tilburg Opleidings- en groeimogelijkheden

Ben jij de webdesigner die wij zoeken?

Het is logisch dat je als webdesigner graag mooie websites maakt. Maar voor de opdrachtgever telt net zo zwaar dat een website scóórt. Ben jij niet alleen creatief, maar wil je je ook verdiepen in wat mensen tot klikken en kopen beweegt? Dan biedt 2manydots jou een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen.

Jij bent pas tevreden als de opdrachtgever dat is. Daarom grijp je geregeld de telefoon om vragen te stellen of ideeën te bespreken. Je begrijpt wat er achter de schermen van jouw design gebeurt. Daarom ben jij in staat om de technische praat van onze webdevelopers te vertalen naar begrijpelijk Nederlands voor onze opdrachtgever – maar ook omgekeerd.

  • Je wilt websites ontwerpen die scoren
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht
  • Je bent proactief en werkt graag in teamverband
  • Affiniteit met webdevelopment en kennis van WordPress is een pré

“Bij mijn vorige werk kreeg ik op een blaadje uitgeschreven wat je moest ontwerpen. Bij 2manydots begin je met een blanco vel en is het aan jou om er iets succesvols van te maken.”

Waarom bij 2manydots werken?

Jij wordt het creatieve brein van 2manydots, dus wie zijn wij om dat te beteugelen?

Jij vraagt, wij draaien. Werk je graag in Sketch of Creative Cloud? Het staat al op je Mac geïnstalleerd. Toegang tot Google Webdesigner nodig? Wij regelen het. Jouw designs aan de opdrachtgever presenteren? Wellicht is InVision daar perfect voor. Hoe dan ook, we staan open voor suggesties. We willen de omgeving creëren waarin jij zo productief en creatief mogelijk kunt zijn.

Je werkt in een internationaal team van strategen, marketeers en webdevelopers aan websites die converteren. Met onze opdrachtgevers in jouw portfolio, variërend van grote bedrijven tot lokale- en Rijksoverheidsinstellingen, maak je indruk.

De sfeer op kantoor is uitstekend. We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

Ontmoet je nieuwe collega’s

Team

Wat mag je van ons verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom leggen we je in de watten met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • Marktconform salaris
  • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur en software
  • Opleidingen en cursussen waar jij nóg beter van wordt
  • Periodieke activiteiten en borrels
  • Onvergetelijke incentive-reis wanneer de jaardoelstelling wordt behaald!

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer dan meteen via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!

Gezocht: Allround webdesigner

Reageer via webformulier

Solliciteer via onderstaand webformulier of stuur een e-mail naar werkenbij@2manydots.nl.