Image

Per direct op zoek naar jou!

Een website moet niet alleen mooi zijn en goed werken, maar ook de juiste content bevatten. Als copywriter (36-40u) ben je creatief met taal en schrijf jij pakkende content, op basis van relevante zoekwoorden. Dit doe je niet alleen voor de marketingtak van 2manydots, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Vanuit een online marketingstrategie werk je mee aan het behalen van online succes, door middel van SEO en contentmarketing. Dit maakt dat jouw takenpakket heel gevarieerd is. Je werkt zelfstandig aan verschillende projecten, waarbij je overlegt met jouw collega’s.

Image

Wat verwachten we van jou?

Je bent ons content wonder, en schrijft kwalitatieve content. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs, landingspagina’s, whitepapers en nieuwsbrieven. Dit verwachten we van jou:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Een ster in het schrijven van teksten over uiteenlopende onderwerpen;
  • Pro-actieve houding, waarbij je zelf met ideeën komt;
  • Gestructureerd: je kunt goed omgaan met planningen en deadlines;
  • Ervaring met WordPress is een pré.

"Als copywriter is contentmarketing jouw ding. Jij weet hoe je elk onderwerp om kan zetten naar een aantrekkelijke tekst."

Photo Sanne, copywriter bij 2manydots

Waarom kiezen voor 2manydots?

We zijn in maart verhuisd naar het duurzaamste gebouw in het centrum van Tilburg. Daar krijg jij een ergonomische werkplek in een kantoor vol daglicht. Je werkt met een gloednieuwe Macbook Pro en je hebt de beschikking over verschillende flex- en vergaderruimten.

Je werkt in een internationaal team van strategen, projectmanagers, webdesigners en webdevelopers aan websites die converteren. We zijn een groeiend bedrijf, waarbij jouw marketinginspanningen een essentiële rol spelen in het succes. Met opdrachtgevers variërend van grote bedrijven tot lokale- en Rijksoverheidsinstellingen is jouw werk nooit saai.

We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

 

Werken voor uiteenlopende opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat je van ons mag verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom zorgen we graag goed voor je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • We bieden een marktconform salaris;
  • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur, software en klimaatbeheersing;
  • Opleidingen en cursussen waar jij nóg beter van wordt: er zijn allerlei doorgroeimogelijkheden;
  • Periodieke activiteiten en borrels;
  • Onvergetelijke incentive-reis wanneer we de jaardoelstelling behalen!

Solliciteren

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer direct via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!


Aangenaam

Werkgever

Aangenaam

Over 2manydots