leadgeneratie

Per direct op zoek naar jou!

Als SEO-specialist (36-40u) werk je dagelijks aan het online succes van onze opdrachtgevers. Je bent onderdeel van een gespecialiseerd team dat adviesgericht, door middel van doorontwikkeltrajecten, werkt aan de SEO-marketingstrategie voor converterende websites.

Jij weet data om te zetten in de juiste conclusies en adviezen. Met opdrachtgevers variërend van grote bedrijven tot lokale- en Rijksoverheidsinstellingen is jouw werk nooit saai. Ben jij de online marketeer met een passie voor SEO?

Image

Wat verwachten we van jou?

Je hebt plezier in het vertalen van kansen naar strategie en je kunt dit op een sterke manier overdragen. Je hebt bent analytisch sterk en hebt de juiste vakinhoudelijke kennis met betrekking tot alle facetten van SEO. Ook ben je bekend met webdesign en CRO: UX- en UI-design is voor jou niet onbekend. Dit verwachten we van jou:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met SEO en data-analyse;
 • Ervaring met marketingtools als Google Analytics, SEMrush, Hotjar en Google Search Console;
 • Overtuigingskracht en de wil om tot het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te komen;
 • Pro-actieve houding, waarbij je zelf met ideeën komt;
 • Ervaring met WordPress en Hubspot is een pré.

"2manydots is een data-gedreven bureau waarbij je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als SEO-specialist ben jij de schakel tussen data en de actiepunten."

Photo Sanne, copywriter bij 2manydots

Waarom kiezen voor 2manydots?

We zijn in maart verhuisd naar het duurzaamste gebouw in het centrum van Tilburg. Daar krijg jij een ergonomische werkplek in een kantoor vol daglicht. Je werkt met een gloednieuwe Macbook Pro en je hebt de beschikking over verschillende flex- en vergaderruimten.

Je werkt in een internationaal team van strategen, projectmanagers, webdesigners en webdevelopers aan websites die converteren. We zijn een groeiend bedrijf, waarbij jouw marketinginspanningen een essentiële rol spelen in het succes.

We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

 

Werken voor uiteenlopende opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat je van ons mag  verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom zorgen we graag goed voor je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 • We bieden een marktconform salaris;
 • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur, software en klimaatbeheersing;
 • Opleidingen en cursussen waar jij nóg beter van wordt: er zijn allerlei doorgroeimogelijkheden;
 • Periodieke activiteiten en borrels;
 • Onvergetelijke incentive-reis wanneer we de jaardoelstelling behalen!

Solliciteren

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer direct via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!


Aangenaam

Werkgever

Aangenaam

Over 2manydots