Ben jij de adviseur die wij zoeken?

Om online succes voor onze opdrachtgevers te creëren, is goede communicatie een basisvoorwaarde. Als accountmanager spreek jij zowel de technische taal van onze designers en developers als de marketingtaal van onze opdrachtgevers. Zo’n essentiële schakel vinden we niet zomaar. Daarom nemen we de tijd om de perfecte match te vinden. Ben jij de strategisch adviseur die wij zoeken?

"Accountmanagement is meer dan relatiebeheer. Je werkt actief mee aan het online succes van opdrachtgevers, vertaalt vragen naar oplossingen en krijgt zowel ruimte als verantwoordelijkheden."

Photo Loek, voormalig accountmanager bij 2manydots

Over koude acquisitie hoef jij je geen zorgen te maken; je werkt uitsluitend met bestaande opdrachtgevers. Je maakt strikte afspraken en communiceert veel; niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze technische specialisten en je collega-accountmanagers.

  • Je hebt kennis van online (websites en internet marketing)
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief en werkt graag in teamverband
  • Affiniteit met WordPress is een pré
  • Ervaring aan de bureauzijde is een pré

Waarom bij 2manydots werken?

Wij beseffen hoe belangrijk een accountmanager is. Daarom willen we ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit. 2manydots is in maart verhuisd naar het duurzaamste gebouw van Tilburg. Daar krijg jij een ergonomische werkplek in een kantoor vol daglicht. Je werkt met een gloednieuwe Macbook Pro en je hebt de beschikking over verschillende flex- en vergaderruimten voor overleg of om even rustig te werken of bellen.

Je werkt in een internationaal team van strategen, marketeers en webdevelopers aan websites die converteren. Met onze opdrachtgevers in jouw portfolio, variërend van grote bedrijven tot lokale- en Rijksoverheidsinstellingen, maak je indruk.

De sfeer op kantoor is uitstekend. We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

"Onze opdrachtgevers hechten veel waarde aan concreet advies in begrijpelijke taal."

Photo Mike, directeur bij 2manydots

Wat mag je van ons verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom zorgen we graag goed voor je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • Marktconform salaris
  • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur, software en klimaatbeheersing
  • Opleidingen en cursussen waar jij nóg beter van wordt
  • Periodieke activiteiten en borrels
  • Onvergetelijke incentive-reis wanneer de jaardoelstelling wordt behaald!

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer dan meteen via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!