Image

Heb jij de skills waar wij naar op zoek zijn?

Om online succes vanaf moment één te kunnen garanderen, zijn meerdere skills voor ons een basisvoorwaarde. Als projectmanager spreek jij zowel de taal van onze opdrachtgevers als de technische taal van onze designers en developers. Zo’n essentiële schakel vinden we niet zomaar. Daarom nemen we de tijd om de perfecte match te vinden. Ben jij de projectmanager die wij zoeken?

Image

Als projectmanager

Jij bent de eerste persoon met wie nieuwe opdrachtgevers aan de slag gaan, het visitekaartje, dé primaire contactpersoon zodra we samen aan de slag gaan. Je maakt strikte afspraken en communiceert veel; niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met alle collega’s.

 • Je beheert planningen als geen ander
 • Je hebt veel structuur maar kan ook ad-hoc aan de slag wanneer nodig
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt brandjes blussen
 • Je bent proactief en werkt graag in teamverband
 • Je kunt 3 dingen tegelijkertijd
 • Affiniteit met WordPress is een pré
 • Ervaring aan de bureauzijde is een pré

"Jij bent de schakel tussen alles en iedereen. Je weet exact waar iedereen mee bezig is, en zorgt dat het binnen tijd en budget gebeurd."

Photo Kylie, projectmanager bij 2manydots

Waarom bij 2manydots werken?

Als grootste spin ons web beseffen wij maar al te goed dat jij je helemaal goed moet voelen. We zorgen er graag voor dat jij lekker in je vel zit. 2manydots is in maart verhuisd naar het duurzaamste gebouw van Tilburg. Daar krijg jij een ergonomische werkplek in een kantoor vol daglicht. Je werkt met een gloednieuwe Macbook Pro en je hebt de beschikking over verschillende flex- en vergaderruimten voor overleg of om even rustig te werken of bellen.

Je werkt in een internationaal team van strategen, marketeers, webdesigners en webdevelopers aan websites die converteren. Met opdrachtgevers variërend van grote bedrijven tot lokale- en Rijksoverheidsinstellingen is jouw werk nooit saai.

De sfeer op kantoor is uitstekend. We zijn allemaal specialisten in ons vakgebied en genieten ervan om met elkaar samen te werken. En, zoals je mag verwachten in een stad waar carnaval een levensstijl is, zijn we niet vies van een dolletje of feestje. De perfecte balans!

Lees meer over werken bij 2manydots en ontmoet het team.

Werken voor uiteenlopende opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat je van ons mag verwachten

2manydots is succesvol omdat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten. We leveren ons beste werk als iedereen tevreden is. Daarom zorgen we graag goed voor je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 • Marktconform salaris
 • Hagelnieuw kantoor met de nieuwste apparatuur, software en klimaatbeheersing
 • Opleidingen en cursussen waar jij nóg beter van wordt
 • Periodieke activiteiten en borrels
 • Onvergetelijke incentive-reis wanneer we de jaardoelstelling behalen!

Solliciteren

Zie jij dit al helemaal voor je? Solliciteer dan meteen via onderstaande link. Hopelijk tot gauw bij ons op kantoor!


Aangenaam

Werkgever

Aangenaam

Over 2manydots

WhatsApp