WordPress Agency Partner voor bureau’s

Stop met het inhuren van freelancers en ontdek de voordelen van een professionele WordPress agency partner. Al jaren werken wij succesvol samen met diverse toonaangevende reclame-, communicatie- en marketingbureaus.

Ruim 12 jaar ervaring Multidisciplinair team 500+ WordPress websites

Versterk je team met WordPress specialisten

Met ruime ervaring als WordPress implementatiepartner weten wij als geen ander hoe je een goede samenwerking opzet. Fungeren als doorgeefluik tussen jouw klant en de webbouwer werkt niet. Toch doen veel bureaus dit nog dagelijks! Wij begrijpen onze rol binnen een traject, respecteren jouw klant en met onze kennis en capaciteit ontwikkelen we samen binnen no-time kundig, snel en flexibel jouw WordPress websites. Benieuwd wat we zoal maken? Bekijk ons werk en beoordeel het zelf.

“Fungeren als doorgeefluik tussen jouw klant en de webbouwer werkt niet. Toch doen veel bureaus dit nog dagelijks.”

Een aanspreekpunt

Onze projectmanager en aanspreekpunt Kylie is altijd op de hoogte van de gang van zaken. Door haar natuurlijke punctualiteit worden deadlines zonder uitzondering behaald en ontvangen jullie een vriendelijke schop onder de kont wanneer afspraken niet tijdig worden nagekomen.

Team-up

Als WordPress implementatiepartner zijn wij onderdeel van jouw team. We kennen de belangen en doelen van jouw opdrachtgever en jij bent verzekerd van korte lijntjes. Meet the team!

Win-win-win

Een nieuwe website is geen eindproduct. Wat ons betreft begint het dan pas. Meten, analyseren en verbeteren. Zo werken we samen naar een topkwaliteit product. Deze samenwerking zorgt niet alleen voor meer rendement bij jouw opdrachtgever. De constante stroom van verbeteringen pakken we samen op. Jullie binnen jullie vakgebied en wij binnen dat van ons. Waar mogelijk overlap in dienstverlening zit, heeft onze partner altijd de lead. Samen staan we sterker en creëren we de perfecte omstandigheden voor een topproduct!

"Sinds 2006 werken wij al samen met 2manydots. Zij maken de juiste vertaalslag op basis van onze ontwerpen en denken proactief mee. Fijn!" Emiel Brouwers, ontwerper bij imageau

Samenwerken doen we zo

Ieder bedrijf is anders. Daarmee is ook elke samenwerking verschillend. Wij hebben de afgelopen acht jaar de nodige ervaring opgedaan. Wij denken graag mee en het is altijd ons uitgangspunt om een win-win-win-situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Jouw klant staat daarin altijd centraal!