WordPress specialist van Nederland

Je zoekt meer dan een gewone websitebouwer. Je zoekt een specialist! Iemand die WordPress van voor tot achter kent, ervaring heeft door meer dan 500 implementaties en kan adviseren over complexe vraagstukken. Aangenaam, wij zijn 2manydots!

500+ WordPress implementaties High-end Enterprise oplossingen Privacy & Security by Design

Ruim 60 miljoen websites – 31% van alle websites wereldwijd – vertrouwen op WordPress als motor

Geen installateurs, maar programmeurs. Wanneer standaard niet goed genoeg is!

Het leeuwendeel WordPress gebruikers werkt veelal met standaard componenten voor ontwerp en functionaliteit. Hoewel deze mogelijkheid voor veel gebruikers juist reden is om voor WordPress te kiezen brengt het ook nadelen met zich mee. Met name grotere bedrijven verwachten meer. Een maatwerk ontwerp, betrouwbare techniek en controle over data en beveiliging. WordPress biedt mooie kansen voor bedrijven. 2manydots maakt deze kansen inzichtelijk, adviseert over de mogelijkheden en groeit mee met de organisatie.

Voordelen van WordPress

  • Gebruiksvriendelijk in gebruik
  • Korte leercurve
  • Standaard geoptimaliseerd voor Google
  • Opensource, leverancier onafhankelijk

Ontdek alle voordelen van WordPress.

Next-level WordPress websites

Bij 2manydots begrijpen we de (on)mogelijkheden. Toch gaan we altijd uit van de behoefte van de klant en het probleem dat we willen oplossen. Techniek is een middel, geen doel op zich. We zien nog vaak dat bedrijven zich laten verleiden tot complexe oplossingen voor functionaliteiten met weinig noodzaak. Door onze jarenlange ervaring hebben we al veel situaties gezien en kunnen we je goed adviseren over een geschikte oplossing. Mocht een specifieke functionaliteit of koppeling de oplossing zijn dan ontwikkelen onze ervaren programmeurs dit ook nog eens in no-time voor je. Samen bouwen we toekomstbestendig fundament. Stabiel, snel en veilig!

400+ opdrachtgevers,  500+ websites

Al ruim 12 jaar werken wij samen met toonaangevende bedrijven, organisaties en partners aan de allerbeste online ervaringen. Lees cases of bekijk onze referenties.

Drupal – Joomla – SiteCore vs. WordPress

We zien de laatste jaren een verschuiving bij grotere bedrijven. Grotere systemen zoals Drupal, Joomla en SiteCore woorden minder populair onder marketingmanagers. Vaak worden deze systemen te ingewikkeld bevonden, zijn (licentie)kosten hoog en neemt een doorontwikkeltraject al snel voor tijd in beslag. Daar waar WordPress nog wel eens als ‘te klein’ of ‘onveilig’ werd bestempeld worden de ogen nu toch vaak op WordPress gericht.

Haal (nog) meer uit het WordPress platform samen met onze betrouwbare strategy partners