Mijn WordPress webbouwer is slecht bereikbaar

Niets is vervelender dan constant moeten wachten

Niets is vervelender dan eindeloos moeten wachten op jouw WordPress beheerder. Je wil graag een snelle oplossing krijgen en verwacht een proactieve houding, maar in praktijk zit je vaak te wachten totdat de developer je terugbelt. 

Image

De oplossing

Komt het bij jou regelmatig voor dat je geen contact kunt opnemen met jouw webbouwer? Duurt het eindeloos voordat een simpele wijziging is doorgevoerd in jouw WordPress website? Een internet marketing bureau als onderdeel van het team is de oplossing. Het grote voordeel is namelijk dat wij een professionele helpdesk hebben voor al onze opdrachtgevers, inclusief een noodnummer waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn. Zo’n helpdesk zorgt ervoor dat jouw problemen snel en efficiënt opgelost worden. Wij laten je niet in de steek.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!