2manydots verzorgt WordPress webdesign voor veeleisende opdrachtgevers. Wij gebruiken daarvoor het populairste CMS ter wereld: WordPress. Wat nog niet zo lang geleden vooral software voor bloggers was, is nu uitgegroeid tot een stabiel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk platform waar grote bedrijven en overheidsinstellingen ook op vertrouwen. Bekende namen die voor WordPress hebben gekozen zijn Unicef, Sony Music en The Walt Disney Company.

Wie is 2manydots?

2manydots is een internetbureau met meer dan 15 jaar ervaring (en dat is véél in de internetwereld). Met een multidiscriplinair team van 10 mensen werken we dagelijks aan websites die scoren. Hieronder lees je meer daarover.

2manydots begon aanvankelijk als duo, gefocust op WordPress webdesign. Door de jaren heen hebben wij ons personeelsbestand en dienstenpakket uitgebreid. Om opdrachtgevers aan maximaal online succes te helpen, bieden wij ook hosting en onderhoud, online marketing en strategie.

Wij laten jouw website scoren

Een mooi WordPress webdesign is leuk, maar wat ons betreft ondergeschikt aan jullie doelstellingen. Aan het begin van de samenwerking kijken we daarom goed naar jullie wensen en verwachtingen. Wat zouden jullie met de nieuwe website willen bereiken? Hoe kunnen we hier een tijdlijn voor uitstippelen met meetbare doelen?

Dat meten is trouwens een gezonde obsessie van ons. Jullie succes is ons succes en daarom bieden we je te allen tijde toegang tot statistieken die de voortgang weergeven: het aantal bezoekers, het aantal nieuwe leads, het conversiepercentage, en ga zo maar door.

Aanrader: doorontwikkeling

Hoe hard webdesigners hun best ook doen, de definitieve versie van een website hoeft niet per se aan te slaan bij de doelgroep. Wat de opdrachtgever voor ogen had, is niet altijd een voltreffer bij de bezoeker. Daarom raden wij altijd aan om een doorontwikkelingstraject aan te gaan. Dat is een eenjarig traject waarin we, bijvoorbeeld met behulp van heatmaps en A/B-split tests, verbeteringen aan de site testen en, indien geslaagd, doorvoeren. Zo groeien jullie stukje bij beetje naar maximale resultaten.

Ook buiten Brabant actief

2manydots is een webdesign bedrijf met Brabantse roots. We zijn in hartje Tilburg gevestigd, maar we trekken ook opdrachtgevers die webdesign in Eindhoven of webdesign in Breda zoeken. Uiteindelijk is kwaliteit belangrijker dan afstand. Wij zijn er dan ook trots op dat we zelfs bedrijven van buiten de provincie trekken. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat 2manydots tot de Nederlandse top van WordPress-specialisten behoort.

New call-to-action

De voordelen van 2manydots

  • Brabantse gezelligheid
  • Developers en webdesigners
  • Volledig gefocust op WordPress
  • Ook voor strategie en online marketing
  • Dé partner voor (middel)grote bedrijven

Download onze WordPress-checklist

Er komt heel wat kijken bij een geslaagde WordPress-site. Onze webdesigners en webdevelopers onthullen hun geheimen in een document dat je gratis kunt downloaden. Onze WordPress-checklist laat zien aan welke voorwaarden een site moet voldoen om online succes mogelijk te maken.