Mijn WordPress website is gehackt

Vervelend genoeg zijn hackers nog vaak actief

Is jouw website gehackt en ben je te laat met beveiligen? Het komt helaas regelmatig voor. Wanneer dit gebeurt, moet je zo snel mogelijk actie ondernemen. Hierbij is het van belang dat jouw probleem wordt opgelost én dat een hack in de toekomst zo veel mogelijk voorkomen wordt. 

Image

De oplossing

Gelukkig is er een oplossing wanneer jouw WordPress website gehackt is. Door snel actie te ondernemen, blijft de schade beperkt. Een internet marketing bureau kan je hierbij helpen. Wij zorgen dat jouw WordPress website goed is beveiligd door professionele hosting en onze waterdichte beveiligingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan actieve monitoring, twee-factor authenticatie, versleutelde gegevens en een streng wachtwoordbeleid. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Toegang nodig tot WordPress Admin (of gegevens van webbouwer) Stap 1: Inventarisatie
Voorstel voor migratie (actie = €0,-) + Managed Services Stap 2: Offerte goedkeuren
Controleer jouw website op 2manydots testomgeving Stap 3: Migratie uitvoeren
We voeren aanpassingen door o.b.v. Strippenkaart Stap 4: Quickwins doorvoeren
Live | Welkom bij 2manydots Stap 5: Migratie afgerond
Image

Wie zijn wij?

2manydots is een full-service online marketing bureau en specialist in converterende WordPress websites. Wij ontwerpen websites, ontwikkelen maatwerkoplossingen en stippelen je online strategie uit. Met 15 jaar ervaring zijn wij jouw partner voor een duurzame samenwerking. We geloven dat we, in een continu proces van meten en verbeteren, de beste kans hebben op online succes. Meer weten? Dit zijn wij.

Maak kennis met 2manydots

Online succes vraagt om teamwork. Daarom bouwen wij op jullie ervaring en marktkennis. Samen weten we meer, leren we sneller en behalen we eerder resultaat. Maak alvast kennis met jullie nieuwe online partner. Wij laten je niet in de steek!

Meer weten?

De uitgebreide oplossing voor jouw WordPress probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor migratie?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je terug!